2777
2789
عنوان

بحث دیروز منو خواهرشوهرم درحضور کل خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12993 بازدید | 241 پست
والا من هر پنجشنبه میبرمش برا یه مشکل دیگش پیش روان پزشک ایشون که میگن اقتضای سنشه😏😏

خیلی از دخترهای 5 ساله و شش  ساله آروم و متین هستن، تا یه حدی کارهاشون مربوط به سن میشه ولی از یه حدی بیشتر و با آگاهی کااااامل اعصاب دیگران رو خرد کردن اصلا طبیعی نیست

چند روز پیش خانه خواهر شوهرم مهمان بودیم تولد پسرش بود...پسر خواهر شوهرش همش جیغ و دادمیکرد و تمام بادکنک هارو میخواست...دخترم هم داشت با بادکنکش بازی میکرد...مادر شوهرم آمد به ما گفت که دخترت بادکنکش رو بده به این پسره...من هم خیلی ناراحت شدم چون دخترمن نوه شون بود نه آن پسره...من هم گفتم اگه بادکنک شو بگیریم دخترم شروع میکنه به گریه کردن...خیلی ناراحت شدم هنوز یادم میوفتد عصبانی میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی از دخترهای 5 ساله و شش  ساله آروم و متین هستن، تا یه حدی کارهاشون مربوط به سن میشه ولی از ...

نه دیگه دختر من اروم خوش زبونه.ولی وسایلاشو نمیده به بچه خاهرم.مثلا میگم وسایلاتو قایم کن گریه نکنه.میاره میریزه وسط.اینو پرسیدم گفت عادیه

خلاصه شوهر خواهرشوهرمم از خواب بیدار شد اومد گفت شوهرتو بگو بیاد بالا من ماشینو میدم اون بچه س حالیش ...

باز به شعور شوهر خواهر شوهرت که دعوا رو خوابوند!!!!!!

خواهر شوهرت نباید همچین دعوای احمقانه ای شروع می کرد!  ولی شما هم که خیلی خوب جوابشو دادی!!!

گاهی اوقات این چیزها پیش میاد!! 

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
یه چیزی بگم؟  زندگیت ازون زندگیاس که من آرزوش و دارم حداقل این تیکش  به مادر بشم مثل شما ...

الهی قربونت برم عزیزدلم خداشاهده چشمام پراز اشک شد برات هم بخاطر امضات هم بخاطر حرفات 

انشالله به زودی زود آرزوهات بشن خاطراتت مهربونم

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
مشکل از تربیت شما بوده مگه بقیه بچه ندارند این مشکل پیش نمیاد واسشون بچه تون لوووس بار اوردید  ...

موافق نیستم.پسر منم ۴ سالشه هرجا بریم چیزی ببینه میخواد. با روانپزشک کودک و نوجوان صحبت کردم رفتم مطبش. گفت این حالت طبیعیه تا ۵ سال. حس مالکیت دارن و شماکاری  نمیتونی بکنی.

اينكه تربيت كني و بهش ياد بدي و شده گاهي با كمي سرسختي يادش بدي كه حرفت رو قبول كنه سرجاش. اينكه باي ...

والا من که گیج شدم نمیدونم چی درسته چی غلط

عزیزان در نظر بگیرین خلق و خوی بچه ها با هم متفاوته ، و ممکنه مادری یه بار به فرزندش بگه برای چیزی لج نکن و بچه حرفشو گوش بده ، و مادر دیگه ده بار هم بگه ولی بازم فرزندش گوش نده ، پسر دو سال و نیم هنوز خیلی کوچیکه که بخوایم دربارش نظر بدیم که تربیت نشده ، چون واقعا بچه های کمی هستن که تو این سن یاد بگیرن لج نکنن ، معمولا یکم بیشتر طول میکشه ، 

ما از بدو تولد دارای "نهاد" یا  "اید" هستیم ، و "نهاد" بسیار لجبازه و باید به هرچیزی که میخواد برسه ، و خواسته هاش باید فورا برآورده بشه ، بعد ها بخش دیگه ای به نام "ایگو" اضافه میشه که جلوی لجبازی و خواسته های غیر منطقی رو تا حدودی میگیره ، توی سن فرزند استارترعزیز "نهاد" حرف اولو میزنه

خواهرشوهر استارتر اشتباه کرد از این جهت که جلوی جمع سعی کرد تربیت فرزند ایشونو زیر سوال ببره ، 

در سن دو سال و نیم نمیشه انتظار منطق و لجبازی نکردن برای همه ی بچه ها داشت

موفق باشین❤

مــاه میـتابد و انــگار "تویی" میخنــدی:)
موافق نیستم.پسر منم ۴ سالشه هرجا بریم چیزی ببینه میخواد. با روانپزشک کودک و نوجوان صحبت کردم رفتم مط ...

خب خداروشکر که شما از. جانب یه روانپزشک این حرفو زدی خیالم راحت شد ولی. دوستان اصلا حرف منو متوجه نشدن حرفم تربیت بچم نبود حرفم این بود که خواهرشوهرم به چه حقی هی میخواد ایراد بگیره از بچه من درصورتی که بچه خودش بی ایراد نیست

عزیزان در نظر بگیرین خلق و خوی بچه ها با هم متفاوته ، و ممکنه مادری یه بار به فرزندش بگه برای چیزی ل ...

مرسی از حرفات عزیزم😘😘

خب خداروشکر که شما از. جانب یه روانپزشک این حرفو زدی خیالم راحت شد ولی. دوستان اصلا حرف منو متوجه نش ...

عزیزم منم مشکل شما رو داشتم هرجا میرفتم میگفتن بچه ات لوسه زیاده خواه. از بس براش هرچس خواسته تهیه کردی. هزار حرف دیگه.  با شوهرم تصمیم گرفتیم بریم پیش روانپزشک کودک و با حرفاش آرومم کرد. الان ماه به ماه شاهد تغییرات در رفتارش هستم میبنم که به قول خودمون روز به روز داره عاقلتر میشه. در ضمن مجموعه کتاب می می نی رو بهمون معرفی کرد. یه بچه میمون که عادت های بدی داره و راهکار داده برا درست کردن عادت های بد بچه

متاسفانه افرادی که صلاحیتشو ندارن به اسم دلسوزی هزارجور برچسب روی بچه ها میزنن ، برای مثال میگن بیش فعاله ، لجبازه ، تربیت نشده و ... ،

خوبه که هرکس همت کنه و فرزند خودشو به نحو احسن تربیت کنه ، بجای اینکه روی فرزند دیگران عیب بذاره و یا تربیت والدین رو زیر سوال ببره ، و یا دایه دلسوز تر از مادر بشه و ...

مــاه میـتابد و انــگار "تویی" میخنــدی:)