2777
2789
عنوان

بحث دیروز منو خواهرشوهرم درحضور کل خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12993 بازدید | 241 پست
اینا خودشون بچه ندارن که میگن شما مقصری اخه بچه 2 ساله چی حالیش میشه

شما اگه برنامه هاي تربيتي كه تي وي ميزاره نگاه كني نشون ميده كه بچه از ٩ ماهگي قشنگ متوجه اين رفتارش هست 

نياز به تصيحت بچه يا دعوا كردن نيست 

فقط كافيه بگين نه نميشه و تمام بچه شروع به گريه و جيغ و داد ميكنه شما كافيه نيم ساعتي تحمل كنيد و بهش توجه نكنيد ميبينيد كه دفعه هاي بعدي اين تايم كمتر ميشه و كم كم ميفهمه هميشه از صلاح گريه و جيغ استفاده نكنه 

اتفاقا از همين حالا بايد آموزش بدين كه سال ديگه ديره و سختيش براي خودتونه 

موذی هستن چون دقیقا می دونن دارن چکار می کنن، دختر منم 6 سالشه و به خاطر همین موذی گری ها دارم میبرم ...

والا من هر پنجشنبه میبرمش برا یه مشکل دیگش پیش روان پزشک ایشون که میگن اقتضای سنشه😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خواهر سوهرم‌۵ سالش اومده بودن خونه ما پسرم برده بود اتاق شلوارش میکشیده پایین تا‌مثلا آمپول بزنه 

منم‌از ۳ سالگی بهش اندام خصوصی یاد دادم‌کلا گفتم‌اجازه نده کسی به پیراهن یا شلوارت دس بزنه 

بعد پسرم‌ بدو بدو اومد پیشم گفت مامان دختر میخواد شلوارم در بیاره آمپول بزنه الکی من نزاشتم‌ پسرم بره حالا مگه خواهر شوهرم قبول میکرد کار زشت دخترش 

در صورتی که همه میدونن دختر ش این عادت زشت داره

دختر ۵ ساله جلو جمع شلوارش در میاورد میرفت دشویی همه جاشم بیرون😕

خواهر شوهرم تا خودش بچه دار بشه به همه درس میداد الان خودش بلد نیس تربیت کنه 

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
بله از حاملگی. اینا ثابت شده.یعنی میخوای بگی تا حالا نشنیدی میگن مادر در دوران حاملگی آرامش داشته با ...

خشگلم بله اینارو شنیدمو انجامش دادم.ولی منظور  من برا تربیت بچه اینه که هی بکن نکن نکنیم بعد ۲ سالگی بچه تذکرو توضیح میفهمه.

یاد پسر خواهر شوهرم افتادم 

6 سالشِ...اومد خونمون به خاطر ps4 سه سااااعت تمام جیغ می زد سر ظهر😲

یعنی جلو همسایه ها از خجالت آب شدم..

هم بازی می کرد هم سه ساعت تمام جیغ می زد می گفت من می خوام امشب اینجا بمونم....به خاطر وسیله بازی

ای خدااا

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

استاتر منم یه دختر دارم که الان پنج سالشه. دختر منم مث پسر شما از همون اول هرچی خواست دادیم بهش حالا چه با خواهش از طرف مقابل چه زور گریه خودش

الان که بزرگ شده بازم اخلاقش ترک نکرده 

از همون اول اگه یاد میدادم که وسیله هرکس مال خودشه اگه دوست داشته باشه بهت میده اینقدر اذیت نمیشدم

شمام ازین به بعد سعی کن تغییر بدی 

باز خوبه خواهرشوهرت زنگ زده از دلت در اورده مال ما که فهش دوعالم میدن از آخرم طلبکارن

بعضی ها خیلیی بد قضاوت میکنین با خاک یکسان کردید استاتر رو

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم

اصلا کاری به ددست و غلط بودن رفتار استارتر ندارم اما خواهرشوهره معلومه حسابی منتظر بوده همچین شرایطی پیش بیاد که به استارتر حالی کنه بچش رو هوب تربیت نکرده

والا مادرشوهر منم همش میگه فلانی گفته اینقد بدم میاد از مامانهایی که بچه هاشونو لوس تربیت میکنن 

فک میکنه کسی که بچش رو نزنه بچش لوسه 

مثلا خواهرشوهرم هر کلمه مشق که به بچش میگه یکس هم میزنه تو سرش😕😕😕در نتیجه اون تربیتش درسته و من غلط

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

یه چیزی بگم؟ 

زندگیت ازون زندگیاس که من آرزوش و دارم حداقل این تیکش 

به مادر بشم مثل شما با همین رفتار... یه پسر بچه داشته باشم ..با یه شوهر که جلوی حرف خواهرش و بگیره 

ایشالله خدا خوشیاتون و حفظ کنه ...آمین

فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...

کسایی که میگن بچه ۲ساله مگه حرف حالیشه نه نیس.به این رفتار بچه ها تو روانشناسی میگن قشقرق که سعی میکنن با جیغ همه چیو‌بدست بیارن.اصولش اینه که به قشقرق بچه بیتوجهی بشه .اولش بدتر ممکنه بشه اما به تدریج این ویژگی رو ترک میکنه.استارتر اگه از الان بیتوجهی نکنی تو ۳سالگی اصلا نمیتونی از پسش بربیای

مادرشوهرم سرهمین قضیه حسابی از دختراش کینه به دل گرفت بعدازاینکه مااومدیم خونه خواهرشوهرم الهه به ما ...

خوش بحالت با مادر شوهرت

حالا اگه مادر شوهر من بود همه کارای دختر و نو ه ی دختریشو توجیه میکرد.استاد ماست مالیه مال ما😁

اينكه تربيت كني و بهش ياد بدي و شده گاهي با كمي سرسختي يادش بدي كه حرفت رو قبول كنه سرجاش. اينكه بايد توي سن پايين شروع كني هم سرجاش. 

ولي كاملا حق با شماست. من خودم هنوز بچه م به دنيا نيومده ولي دو تا بچه خواهرمو بزرگ كردم واقعا زير ٤ سال هيچ چيزي رو قبول نميكنن و هرچي ميبينن ميخوان

و دوستاني هم كه هي ميگن بايد جلوش رو بگيري هم اطلاع داشته باشن كه وقتي يه وسيله رو ندي به بچه ي زير ٤ سال، نه تنها تربيت نميشه بلكه بيشتر لجبازي رو ياد ميگيره و سرخورده ميشه. هر روشي سن مخصوص خودش رو داره. با كودك زير ٤ سال بايد مدارا كرد تا نرم و منعطف بمونه. نه اينكه ما خودمون هم لجبازي رو بيشتر ياد بديم. فقط اموزش لازم داره و اينكه مثلا زير نظر ما با وسيله ي مورد نظرش بازي كنه يا اينكه تايم بازي رو ما براش تعيين كنيم. اينكه كلا بگيم نميدم بهت اشتباه محضه

خدايا مرسي ❤️