2777
2789
عنوان

بحث دیروز منو خواهرشوهرم درحضور کل خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12993 بازدید | 241 پست
ای بابا دوستان چراشمااینقدرعصبی مشید خب بچس گناه داره سرش نمیشه که😐

عزيزم بچه از همون اول آموزش ميگيره پسر كوچيكه منم اينطوري بود اما گريه هاشو انقدر تحمل كردم الان ديگه فهميده قرار نيست با گريه و جيغ هر كاري ميخواد بكنه

اينطور بچه ها مادر و پدر رو هم اذيت ميكنن فكر كن تو يه پاساژ هر چي ببينن بخوان و در صورت نخريدن شروع ميكنن به جيغ و گريه و اين راه كلا اشتباه يه جا بايد جلوشون ايستاد

دقیقا چون قبل رفتن ما پسر خواهرشوهرم گفنه مامان الان دایی اینا بیان پسرش ماشبنمو میخواد مامانشم گفنه ...

خوب اونم بچه است، ۵ سالشه دیگه

نه اون مقصره نه پسر شما

شما مقصری که نمیتونی بچه سه سالتو کنترل کنی

خواهر شوهرت هم مقصره که تو کاری که بهش مربوط نیست دخالت کرده، البته شما هم که حسابی از خجالت دراومدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردین😂😂😂 والا من با زدن بچه مخالفم ولی دعوارو نه چون اگه بچه رو دعوا نکنیم از پسشون بر نمیایم ...

بی ادبن . بی شعورا با بچشون زندگیمونو بهم میریختن

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

اسی بچت سنش کمه درست ولی باید از قبل بهش بگی چیزی نخواد بعدم توقعت پایین بیار ک بگی باید اسباب بازیش میداد اگه همچین توقعی خودت داری پس عیچ  وقتم نمیتونی ب بچت یاد بدی وسایل دیگرون نخواد  

ازین مسائل همیشه پیش میاد چه سرسخت تربیت کنید چه لوس بارش بیارید تو این سن همه مدل بچه با همه مدل تربیت تو خونه ما اومدن و بهونه گرفتن. ما همیشه وسیله و اسباب بازیو دادیم بهشون. اما موقع رفتن مادرایی که رو تربیت بچشون حساسن بچه هرقدر هم جیغ بزنه اجازه نمیدن وسیله رو با خودش ببره. اما شده عروسکای مورد علاقمو بچه ها با خودشون بردن و خراب کردن چقدر ناراحت شدم.

به نظرم شمام خیلی بزرگش کردین کلا. ازین چیزا همیشه پیش میاد و عادیه. خواهر شوهرت اگه کلمه تربیت رو به زبون نمی آورد اینطوری نمیشد. در کل واقعا مساله ای نیست که لازم باشه سرش همچین بحثایی پیش بیاد. فک میکنم مساله اصلی بی ادبی خواهر شوهرا بود، یعنی بحث کلا به تربیت بچت ربطی نداره به تربیت اونا ربط داره انگار. 

من به زور نگرفتم ازش خواهش کردم قبول کرد درضمن بچه نیست ۱۲ سالشه

استارتر جان من درکت میکنم، خواهر زاده من انواع اقسام اسباب بازی ها و داره، وقتی سه ساله بود رفتیم خونه یکی از آشناها جیغ میزد که اون موتور اسباب بازی رو بدین من روش بشینم، خواهرم بردش بیرون دوتا سیلی زد بهش بعدا خودشم گریه کرد کلی خجالت کشید، بچه کوچیک رو درسته

باید عادتش داد با جیغ نخواد اما تا وقتی که عادتاشو زمین نزاره مادر چه گناهی داره؟ تا اون موقع فقط خجالت برا مادر میمونه. 

دوست عزیز مطمعن باشید روش تربیتی شما اشتباهه  باید در برابر گریه بچه مقاوم باشید قبل از مهمونی رفتن قوانین مهمونی رو بهش آموزش بدید و یادآوری کنید اگه بچتون از الان لجبازی رو یاد بگیره و ببینه با گریه همه چی رو بدست میاره چند سال دیگه کارتون سخت تر میشه منم دو قلو تو این سن داشتم و بر اساس تجربم میگم بازم برای اطمینان خودتون از یه مشاوره کمک بگیرید

امان از تربیت غلط . پسر برادرم و پسر خواهرم همسن هستن تقریبا . ولی بچه ی برادرم انقد ساکت و فهمیده و ...

راستی یادم رفت بگم تف میکنه روت وقتی یه چیزی رو بهش ندیم . خب اینا همش به خواهرم ربط داره که هرچی خواسته بهش داده . اه 😖

وا موزی چیه.دختر منم ۵ سالشه.۵ تا ۶ ساله ها اذیت و لج بازی دوست دارن.موزی ی ی 😂😂😂

موذی هستن چون دقیقا می دونن دارن چکار می کنن، دختر منم 6 سالشه و به خاطر همین موذی گری ها دارم میبرمش پیش روانشناس تا بدونم رفتار صحیح کدومه. یعنی چی لجبازی دوست دارن؟ عجب توجیحی بود واسه رفتار زشت یه بچه

یه سوال مهم چجور تربیت بشه بچه که بفهمه؟من هنوز بچه ندارم ولی دوست دارم بدونم ابجیم مارو دیوانه کرده ...

اولش اره تو خونه گریه میکرد همه چی رو هم پرت میکرد من یکبار میگفتم نه اگر چیز دیگه ای میخوای بدم و فقط هم یکبار میگفتم دیگه انگار اصلا نمیدیدم ک جیغ میزنه دیگه کم کم متوجه شد نه چیه 

دوستانه بهتون پیشنهاد میدم فیلمای جو فراست درباره لجبازی رو ببنید واقعا کمک کننده است

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤

مشکل از تربیت شما بوده

مگه بقیه بچه ندارند این مشکل پیش نمیاد واسشون

بچه تون لوووس بار اوردید 

انتظار داری همه دست به سینه بشینند خدمت کنند به بچه شما   

از الان یادش میدی به زور همه چیز بخواه این درست نیست

از حاملگی🤔🤔

بله از حاملگی. اینا ثابت شده.یعنی میخوای بگی تا حالا نشنیدی میگن مادر در دوران حاملگی آرامش داشته باشه بچه آرومی به دنیا میاره یا مثلا گوش دادن به موسیقی در حاملگی بچه رو آروم میکنه؟این کلیپایی که مادر در دوران حاملگی یه موزیک خاصی بهش آرامش میده و بعد تولد بچه با همون موزیک به خواب میره ندیدین؟

فکر کنم شما هم مثل بعضی دوستان تاپیک تربیت رو صرفا بکن نکن و قانون گذاری برای بچه میبینید درحالیکه اینطوری نیست خیلی مفهوم گسترده تری داره و واقعا از اواخر دوران جنینی تاثیرات رفتار والدین روی بچه و شخصیتش شروع میشه عزیزم

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.