2777
2789
عنوان

بحث دیروز منو خواهرشوهرم درحضور کل خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12993 بازدید | 241 پست
عزیزم منم مشکل شما رو داشتم هرجا میرفتم میگفتن بچه ات لوسه زیاده خواه. از بس براش هرچس خواسته تهیه ک ...

عزیزم تهرانی؟؟اسم روانشناس بچه تو میگی؟؟منم میخوام برم پیش یه روانشناس.

حتما این کتابو میخونم مرسی از راهنماییت دوستم

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
متاسفانه افرادی که صلاحیتشو ندارن به اسم دلسوزی هزارجور برچسب روی بچه ها میزنن ، برای مثال میگن بیش ...

اره واقعا دقیقا همینطوره😔😔

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم سرهمین قضیه حسابی از دختراش کینه به دل گرفت بعدازاینکه مااومدیم خونه خواهرشوهرم الهه به ما ...

خوش به حالت چه مادرشوهر با شعوری داری قدرش بدون! 

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...

من هر وقت بین بچم و یه بچه فامیل دعوایی پیش میاد مادرشوهرم سریع خودشو می اندازه وسط و طرف بچه فامیل می گیره!!!  نمی دونم فازش چیه!!  کلا تو سری زنه ! همش می خواد بگه حق با دیگرانه و تو بچه تربیت کردنت عیب داره!!!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...

من همرو خوندم فقط اومدم بگم خانواده شوهرت بسیااااااار مادبن و با شخصیت قدرشونو بدون حتی اونی که بچه 5 ساله داره و همسرت

لطفا لطفا لطفا به خاطر بچه ها روبطتونو خراب نکنین و حرف و حدیث و دلخوری ایجاد نکنین 

من جاتون بودم دفعه بعد هرجا اونی که پسر 12 ساله داره رو میدیدن براش یک هدیه قشنگ میبردم و ازش تشکر میکردم که اجازه داده بچم با اسباب بازی مورد علاقش بازی کنه و معزرت میخواستم که به خاطر اسباب بازیش اون محکوم شده و دعواش کردن

فقط این وسط دلم برای اون بنده خدا سوخت که الکی تو جمع پدرش خوردش کرد اونم تو سن بلوغش

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بحث تموم شد ولی یه چیزی بگم. منم ازین عادتا داشتم و متاسفانه چون تو فامیل یکی یه دونه بودم لیلی به لالام گذاشتن و تا به این سنم عادت کردم که با گریه و قهر هرچیزیو بخوام. واقعا تا چند سال پیش حس میکردم دنیا مال منه و به قهرو گریه زاریم خیلی توجه میشد. بخاطر این اخلاقم تو رابطم اذیت شدم البته الان خیلی بهترم. میخوام بگم بچه رو از همون دو سالگی اگه اصولی تربیت نکنید بعدا تو رابطه شم ممکنه تاثیر منفی بذاره. البته منظورم با شما استارتر نیست کلی گفتم. خواستم بگم مساله خیلی مهمیه.

اینکه بچه دوساله نمیفهمه توجیه خوبی نیست ....این قضیه که گذشت و سعی کنید از رو بچه ها با هم دشمن نشید ولی خداییش بچه دوساله خیلی خوب میفهمه وگرنه جیغ نمیزنه که خواسته اش رو بگیره وقتی از اول بچه بفهمه با گریه کاری پیش نمیره خیلی منطقی تر بار مییاد .حالا هر چی ما بگیم دلخور میشی و میگی نمیشه ولی خداییش ما کردیم و شده ....هیچ وقت اسباب بازی هیچ بچه ای رو حتی با خواهش نگیرید بدید دست بچه تون که در حق بچه تون ظلم میکنید ....بخوای منتظر چهار سالگی باشی تا یاد بکیره قلق رفتارش از دستت رفته الان را دریاب فردا دیره

باید بچتو جوری بار بیاری که وقتی جایی رفت توقع وسیله بقیه رو نداشته باشه  اگه دفعه پیش بهش نمی ...

بچه دو سال و نیمه که این حرفا حالیش نمیشه

🌟خدایا شکرت که منو به همه آرزوهام میرسونی🌟

به نظر من تقصیر هیچ کدومتون نیست تو بچه ها این جور چیزا زیاد پیش میاد ،بزرگترها نباید خودشون رو دخالت بدن ،خواهرشوهرتون نباید اون حرف رو میزد ولی شما هم خیلی جدی گرفتی کافی بود بی تفاوت رد میشدی از کنارش یا چه بدونم میگفتی بچه ان بزرگ میشه درست میشن 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
خلاصه شوهر خواهرشوهرمم از خواب بیدار شد اومد گفت شوهرتو بگو بیاد بالا من ماشینو میدم اون بچه س حالیش ...

بدترین رفتار اینه که بچه ها سر بازی لج میکنن یا دعوا میکنن بعد بزگترها هم باهم دعواشون میشه.

خلاصه شوهر خواهرشوهرمم از خواب بیدار شد اومد گفت شوهرتو بگو بیاد بالا من ماشینو میدم اون بچه س حالیش ...

چه شوهر فهمیده ای داره دمش گرم

به این خواهرشوهر نخود آشه هم بگو بچتو تربیت کن کم فضولی کنه