2777
2789
عنوان

بحث دیروز منو خواهرشوهرم درحضور کل خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12993 بازدید | 241 پست

نظرمن اینه 

اون بچه حتی اگه۲۰سالشم باشه به اسباب بازی دوران کودکیش علاقه داره و خب اختیارشو داره

بعدم باید خودت سربع حواسه پسرتو پرت میکردی

بعدم خواهر شوهرتم مقصره چزت گفته

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

خواهرشوهرتون نباید یه همچین حرفی میزد.شمام قشنگ جواب دادی..درمورد تربیت اینا نظری ندارم چون هنوز تجربه اینچیزارو ندارم😌😉

میشه لطفا یهصلوات برای تو راهیم بفرستین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ميفهمم شما چي ميگي بچه تشخيص نميده، بچه خيلي چيزا رو نمي تونه تشخيص بده اين وظيفه بزركتراست كه بچ ...

همه اونچه میخواستم بگم گفتی مرسی

اگه کسی بچه ی لجباز داره خودش باید متحمل رفتار بچه اش بشه نباید از بقیه انتظار داشت بچه ی من لجبازه درکش کنید 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

همه خانومایی که نظر دارین‌...این سن اوج لج بازی و یه دندگی بچه هاست...فقط باید یه کم مراعات کرد....بچه دوسال چه متوجه میشه که رفتی جایی بشین..دست نزن...نفس نکش.....بچه رام زبون و محبته....پسر منم هم سال پسر استارتر هست...من خودم همراه با محبت گاهی ام مجبوری خشونت آمیز میشه ولی فقط و فقط تو خونه بین خودم و خودش..چون وقتی نفر سومی باشه بچه به اونا شخص پناه میبره که از مجازات فرار کنه‌..که مثلا نفر سوم میگه ولش کن بچست....اینجور جاها نباید جو بگیره ادمو که من باید تربیت اش کنم...درسته بچه عزیزه تربیت اش عزیزتر....جلو کسی به بچتون بد نگین چون بعد شما همه این اجازه رو میدن به خودشون‌..من پسرم باید گریه کردن گرو کشی میکنه ...اگه خودمون باشیم بی اهمیت ام...خورش اروم میشه یا یه چیزی میزارم جلوش که خودش بره برداره ..اما جایی باشم میبرمش یه جای خلوت با زبون نرم اش میکنم...تربیت میمونه واسه داخل خونه....الان دوماهه خونه بابام نرفتم چون وقتی میرم پسرم سوءاستفاده میکنه...سعی میکنم ابن جند وقت یه جوری بسازم تا از سرش بیوفته...من خودم به شدت عصبی ام ولی دیدم این چاره نیس....بعدشم تو مهمون بودی خواهرشوهرت باید یه چیزی میداد دست پسرت که شمام اذیت نشی...من خودم وقتی بچه مهمونم اینجوری کنه سعی میکنم با یه چیزی نرم اش کنم که مهمون ام هم اذیت نشه....تازه اونم بچه برادر..

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
دوستان داره میگه بچه اش دوسالشه!!!بچه دوساله تو اوج لجبازیه کافیه یه اسباب بازی جدید ببینه دیگه باید ...

بخدا امکان پذیره و راهش هم اینه ک از هر 10 تا درخواستش حتی تو خونه یا بیرون حداقل 2 تا نه بشنوه ک بدونه قرار نیست همه چی برای اون باشه دختر من دو سال و هفت ماهشه و پنج تا از دوستام هم همین حدود سنی بچه دارن وقتی دور هم جمع میشیم خیلی راحتیم چون هممون میدونیم ک به بچه ها نه گفتن بد نیست و اینکه البته کار خواهرشوهرشون بشدت زشت بوده چون اونا بچن سری بعد یادشون میره اما بزرگترها تبدیل ب کینه میشه و نباید اصلا دخالت میکرد حداقل الانش ک مهمان کسه دیگه ای بودن هر دو طرف

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
من هیچی رو توجیح نمیکنم براشون توضیح میدم نه توجیح عزیزم اصلا هم قصد تایید شدن ندارم فقط میخوام ببین ...

معلومه خواهرشوهرت قاط زده بوده حسابی ک ب مادر خودشم توهین کرده😐

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
کاش بار دوم بچه رومیدادی باباش توماشین دور دور کنن تاوقت رفتن😥ازنظرمن مشکل اصلی بچه 5ساله فامیله که ...

دقیقا چون قبل رفتن ما پسر خواهرشوهرم گفنه مامان الان دایی اینا بیان پسرش ماشبنمو میخواد مامانشم گفنه که اگه نمیخوای بدی قایمش کن اون بچه س ببینه میخواد اونام قایم کردن این دختر خواهرشوهرم عمدا برده نشون پسرم داده

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

والا آنقدر بدم میاد از اون اد ما که فقط بلدن نشون بدن خودشون همه چی رو میدونن و یه ریز حرف میزنن در حالی که خودشون اینجوری نیستن

برای شادی روح پدر بزرگم صلوات میفرستی دوست خوبم♥♥♥
خلاصه شوهر خواهرشوهرمم از خواب بیدار شد اومد گفت شوهرتو بگو بیاد بالا من ماشینو میدم اون بچه س حالیش ...

مطمعن باشید تا رفتید بچه ی۱۲ساله ب مامانش گفته ک مامان من از زندایی خجالت کشیدم شما نده..ببخشید ولی انتظار از بقیه نداشته باشید..منم مادرم درکت میکنم

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من به زور نگرفتم ازش خواهش کردم قبول کرد درضمن بچه نیست ۱۲ سالشه

عزیز دلم خب هرچی اصلا اون پسر ۲۰ ساله دلش نمیخواد ماشینشو بده به پسرت شما هم باید وقتی بچت گریه میکنه چیزی میخواد نبرش یکسری جاها مردم مجبور نیستن بچه شمارو تحمل کنن

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

وا چرا بچه نميفهمه

پسر من از اول يادش دادم وسايلش برا خودشه به هر كس خواست بده

وسايل هيچ كس رو به زور نميتونه بگيره

از همون يه سال و خرده ايه بچه شما كه نزديك سه سالشه

لج ميگيره چيه حواسشو پرت كن با يه چيز ديگه بگو نميشه اون برا فلانيه 

اينا وسايل تو هست

فوقش ده دقيقه گريه هم بكنه

بچه شما مطابق اقتضای سنش رفتار کرده و گریه ش طبیعی بوده

ولی هرچقدرم جیغ بزنه و گریه کنه باید توضیح داد اسباب بازی دیگرانه و حواسش رو پرت کرد و جور دیگه آرومش کرد

خواهرشوهرتونم دخالت و تذکرش کاملا بیجا بوده بالاخره خواهرشوهره دیگه!! 

شما هم نباید دهن به دهنش میذاشتی و یه جمله میگفتی من بچه م رو درست تربیت کردم اقتضای سنش همینه

اگر اندازه من و شما میفهمید که اسمش بچه نبود

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️