2777
2789
عنوان

بحث دیروز منو خواهرشوهرم درحضور کل خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12993 بازدید | 241 پست
دوستان داره میگه بچه اش دوسالشه!!!بچه دوساله تو اوج لجبازیه کافیه یه اسباب بازی جدید ببینه دیگه باید ...

ربطی نداره!اتفاقا از همین دو سالگی باید به بچه یاد داد هر چی چشمش دید نمیشه مال اون باشه

بچه دیگرانم پنج سالشه اونم اگه به زور وسیله اش رو ازش بگیری آسیب میبینه. بعدا تو زندگیش نمیتونه قاطع باشه و نه بگه.

صحبت دو تا بچه زیر 6 سال هستا نه یه دوساله با یه بیست ساله

کسی اجازه نداره بخاطر بچه خودش به بچه بقیه آسیب بزنه یا باعث اذیتش بشه.

هر کی نمیتونه کنترل کنه نره خونه فامیل

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم سرهمین قضیه حسابی از دختراش کینه به دل گرفت بعدازاینکه مااومدیم خونه خواهرشوهرم الهه به مادرشوهرم زنگ زد و گفت سحراینا اونجان رفته بودم جایی یه آگهی کار دیدم به سحر بگو ببین خوبه که مادرشوهرم شروع میکنه به گلایه که دختر شما چه آدمایی هستید بخاطر یه ماشین اسباب بازی داداش وزنداداشتونو ناراحت کردین الهام چرا جلوی شوهرتو سرمن داد میزنه و همون پسرتو هزاربار خونه داداشت توپ بازی کرد توپو زد به تلویزیون زنداداشت یه کلام نگفت نکن همش احترامتونو داره وفلان

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

وقتی جایی میری و وسیله ای به دخترت میدن جلو اون بچه و دخترت  بگو مرسی از اینکه اجازه دادین دخترم باهاش بازی کنه

اینجا دخترت متوجه میشه که قطعا رضایت اون بچه مهمه چون هرکس اختیار وسیله خودشو داره

من ی دوستی دارم ی دختر داره همسن دختر منه

اگه دنیایی دخترم گریه و زاری کنه اصلا به دخترش نمیگه که وسیلتو بده به بچه 

قشنگ میگهه ببخشید اگه خودش صلاح دونست میده

من اوایل بهم بر میخورد چرا چون خودم بزور همیشه وسیله بچه هامو ازشون میگیرم و به دیگران میدم

ولی الان خودمم اونجور شدم و اولویت اول نظر بچه هامه

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

خواهرشوهرم الهه زنگ زد به من گفت سحر جان من چیکار کردم من مگه حرفی زدم بی احترامی به تو کردم منم گفتم خداشاهده اگه یذره از شما ناراحت باشم آجی این چه حرفیه(واقعا هم همینطوره این خواهرشوهرم بیچاره یه کلامم حرف نزد کلی هم پسرشو بخاطر ندادن ماشینش دعوا کرد

ناراحت بود میگفت من این وسط چیکاره م که مامانم به من هزارچی گفت منم یذره دلداریش دادم بعد دادم گوشیو شوهرم خلاصه اینم به کنار

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

خیلی بدم میاد حتی بچه 1 ساله بیاد خونمو  وسایلامو دیت بزنه . مامانش جمعش کنه خب

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
این خواهرشوهرم بااین حرفاش فقط هیزم ریخت تو آتیش من ازش انتظار داشتم به پسر خواهرش بگه عزیزم ۱۰ دقیق ...

تربیت بچه از لحظه تولد شروع میشه

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

اولا که گل پسرایشون سه سالشه و اقتضای سنش همینه و حتی با وجود تربیت درست کمی زوده تا این مسائل و تشخیص بده و رعایت کنه!دوما مسئله هرچیزی که بوده خواهرشوهر ایشون که نه سر پیازه و نه ته پیاز حق اظهار نداشتن....کی بعضیا میخوان یاد بگیرن که کسی به نظر اونا نیازی نداره و جایگاهشونو بشناسن!!منم باشم نارحت میشم

چرا تیکه تیکه تعریف میکنی تعریف کن بره

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
دختر منم 2 سال و هفت ماهشه اما میدونه با گریه نباید چیزی بخواد بنظرم تربیت بچه دیگه از یک و سال و نی ...

یه سوال مهم چجور تربیت بشه بچه که بفهمه؟من هنوز بچه ندارم ولی دوست دارم بدونم ابجیم مارو دیوانه کردههههه😫😫😫یعنی شما میزاری قشنگ جیغاشو بزنه؟و خودش اخر بیخیال میشه؟

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
عزیزان مگه بچه دوسال و نیمه حرف حالیشه؟ ک نصیحتش کنی گوش کنه؟ اگه بچه استارتر لوسه پس دختر خواهرشوهر ...

وا خخخ چ القابی ب بچه دادی ...اره دوساله کامل میفهمه لج بازی چیه اینک حرفشو ب کرسی بشونه چیه چرا فک میکنین بچه ها خنگن 

مث برف باش....زیبا ولی سررررد:-)
خواهرشوهرت عالم بی عمله مثل خواهرشوهرای من. ولی عزیزم اصلا خوب نیست به کسی بگی اسباب بازیاتو بده بچه من. خیلیا حساسن نمونش خودم. انقد شده بچه ای موقع اومدن خونم اسباب بازیای بچمو شکوندن یا با خودشون بردن. خیلی حساس شدم مطمئنم خیلیای دیگه هم حساسن. بعدش اینکه هیچوقت وقتی جمع خواهرشوهرات جمعه نرو اونجا. مطمئنا روشون زیاد میشه خیلیا هستن که فک میکنن عروس غریبست 
هیچوقت فصل اول زندگی خود را با فصل بیستم زندگی دیگران مقایســـه نکنید