2777
2789
عنوان

بحث دیروز منو خواهرشوهرم درحضور کل خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12993 بازدید | 241 پست

خخخخ استارتر عجب تاپیکی زدیا.فقط کسایی که دقیقا الان بچه دوساله دارن میدونن شما چی میگی.وگرنه بقیه میان اذیتت میکنن اخر سر خودت ناراحت و عصبی تر میشی.پس بیخیال تاپیک برو با پسرت بازی کن یا کنارش دراز بکش قضیه رو فراموش کن.سر دعواهای بچه هاتون دخالت هم نکنید که بچه ها بزرگ میشن عوض میشن.تمام این اخلاقا از سرشون‌میفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه قانعش کنی ولی به راحتی میشه حواسشو پرت کنی همه خانومایی که اینجا نظر میدن مادر هستن و تجربه د ...

من خودم یه خاهر دوساله ونیم دارم امکان نداره چیزی بخواد وما حواسش رو پرت کنیم!😶😶😶شاید یکی دوساعت یادش بره ولی دوباره یادش میاد وهمون اش وهمون کاسه😥

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

کلا ما بزرگترها سر چه چیزای مسخره ای دعوا می کنیم ، خواهرشوهر اولی باید بچه ۱۲ سالشه و متوجه می کرد که بچه اس ، خواهر شوهر بعدی باید بچه ۵ سالشو توجیه میکرد که اشتباه کرده، شمام هم با بچه تون حرف میزدید که خلاصه بچه ها خودشون به نتیجه ای برسن، نه بزرگترا به جون هم بیفتن ، همینه خیلی از بچه های ای دوره زمونه خودخواهن

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
حتی توی خونه خودتون هم عکس العملتون به داد و گریه  بچه رشوه دادن بهش نباشه عادت میشه براش ...

دقیقا

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

نباید تو کار بچه ها دخالت کرد.بچه خاهر شوهرتون نداده دلش نخاسته.شما هم بچتون جیغو داد کرود باید با چیزی سرگرمش میکردین.اینجا بیشترمون بچه کوچیک داشتیم.خوب نیست به خاطر اسباب بازی با فامیل دعوا بشه..هر دوتون مقصرین

عزیزم این بچه هنوز سه سالش نشده هنوز خیلی چیزارو تشخیص نمیده مطمعن باش یه سال بزرگتر بود واینکارو می ...

دختر منم 2 سال و هفت ماهشه اما میدونه با گریه نباید چیزی بخواد بنظرم تربیت بچه دیگه از یک و سال و نیم شروع میشه و لوس کردن بچه هم ب خود بچه و هم پدر و مادر اسیب میزنه اگر از سن کمتر یه سری چیزا قانون نشه بعد ب سختی میشه کاری کرد چون هم صداشون واسه جیغ جون دار میشه هم لج بازی رو بهتر بلد میشن

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤

به نظر من بزرگ تر ها هم لج می کنن 

ربطی نداره که می گید از حالا جلوشو بگیرید چون بزرگ هم که شد لج می کنه

این دیگه واقعا حرف چرتیه

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
استارتر اگه فقط میخوای تاییدت کنن نباید تاپیک بزنی.اول خودت آمادگی انتقاد داشته باش و همه چی رو توجی ...

من هیچی رو توجیح نمیکنم براشون توضیح میدم نه توجیح عزیزم اصلا هم قصد تایید شدن ندارم فقط میخوام ببینم واقعاحق باکیه 

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
عزیزم این بچه هنوز سه سالش نشده هنوز خیلی چیزارو تشخیص نمیده مطمعن باش یه سال بزرگتر بود واینکارو می ...

من ميفهمم شما چي ميگي بچه تشخيص نميده، بچه خيلي چيزا رو نمي تونه تشخيص بده اين وظيفه بزركتراست كه بچه رو تربيت كنن و اين وظيفه ي شماست بعنوان مادر و پدرش كه يادش بديد، معمولا تو اينجور مواقع بايد حواس بچه رو پرت كنيد يه چيزي ديگه بهش بگيد اصلا نهاااايتا بلند شيد بريد بچه رو ببريد بيرون اون بچه ي شماست شماييد كه تمام و كمال دركش مي كنيد هرجوره براتون شيرينه بقيه وظيفه درك همه ي رفتاراي بچه شما رو ندارن خودشون تو زندگيشون هزار تا مشكل دارن باور كنيد، كي اعصاب داره ونگ و ونگ بچه يكي ديگه رو تحمل كنه يا هرچي خواست بهش بده تا اون بچه كريه نكنه والا وظيفه اي ندارن، اين وظيفه شماست كه كنترل كنيد، يادش بديد يا از اونجا ببريدش بيرون، مسئوليت بچتون رو همه جوره به عهده بگيريد تا از بقيه حرفي نشنويد