2777
2789

چهارسال عاشق اکسم بودم اونم اولش اره ولی تا دید وابسته شدم ترکم کرد منم از حرصم رفتم با دوست صمیمیش رفیق شدم در حد پیامو تماس

داغون شد حالش خیلی بد شد مامانش بهش گفت به درد نخورو خیابونیه

براش زن گرفت الان طلاق گرفتن

گفته بوده زنت به درد نمیخوره طلاقش بده

و الا من بد بقیه چی

خلاصه بااین مشاوره هاش نذاشت بهم برسیم

قبل اون اتفاق دوست شدن من با دوستشم گفته بود به درد نمیخوره 

در حالی که من خیلی سر به زیر و پاک بودم حتی همین پسره هم عاشق اینم شده بود بخدا راست میگم

ولی دلمو شکوند حرف مادرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خدارو شکر کن الان جای اون دختره نیستی مهر یه مطلقه میخورد تو شناسنامت . دقیقا دنبال چی هستی تو زندگی  یه زندگی اروم یا پراز چالش . تو ک کارت بد بوده رفتی با رفیقش ولی اونم اش دهن سوزی نبوده یه بچه بوده با این تفاوت ک فقط شیر نمیخوره .

ننه بعد یه هفته کات کردیم و تمامالان متاهلم ولی یاد گذشته میوفتم

تو ازدواج کردی نمی دونم خوشبختی یا نه ولی به این فکر کن با این عن اقا مادر عنترش سرنوشتت چقدر بد می شد خدا دوستت داشت که ننه ش ولت کرده