2777
2789

سلام عید به ۳۰ نفر باید مهمانی بدم طایفه شوهرن می خوام جوجه کباب بپزم چطور بپزم خوشمزه بشه مخلفات کنارش چی بزارم؟حیثیتی هست تورو خدا بگید ابروم نره تاحالا نپختم جوجه هر چی بلدید دسر سالاد پیش غذا یادم بدید واجبه مواد اولیه می خوام بخرم تمرین کنم خراب نکنم

تمرین نمیخواد جوجه رو سه چهارساعت بذار تو ابلیمو وزعفرون وماست چکیده وپیاز بعدم سیخ بزن

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

از چند ساعت قبلش بزار توی پیاز وسس مایونز و نمک وزعفرون وابلیمو بعد بزن به سیخ وکباب کنارش سالادماکارونی وسالاد فصل  ونوشابه گوجه کبابی وسبزی خوردن بزار باژله ویترینی خورش دیگه نمیخوای؟؟بزاری؟؟

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوجو رو تو ماست و روغن مایع و پیاز و فلفل دلمه و زعفرون و آبلیمو و فلفل قرمز خیس کن یه 12 ساعت

کنارشم قارچ کبابی گوجه کبابی. فلفل کبابی و لیمو بذار

با سوپ جو. قرمز. همه پسنده

چون زیادند ژله یا کرم کارامل هم بذار

اگه من بودم چیز کیک درست میکردم

با سالاد فصل. جلوه اش قشنگه

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

جوجه رو تو پیاز خلال زعفرون بذار رنگ گرفت بعدش سس مایونز یا روغن مایع آبلیمو و فلفل یکم نمک بزن بذار بمونه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

جوجه رو از شب قبل توی پیاز وزعفران وابلیمو وروغن زیتون بخوابون،کنرشم گوجه و فلفل وپیازم کبابی کن،سالادکاهو،سالاد ماکارانی،دوغ ونوشابه،ژله

گمت کردم ولی غافل از اینکه خدا با این بزرگی گم نمیشه

از يه روز قبل تو زعفرون ،آبليمو، يكم روغن زيتون،مايونز،پياز فراوون و ادويه مخصوص جوجه كباب هست از اونا بزن خيلى خرشمزه ميشه

پيشش هم ميتونى سالاد درست كن روش انار بريز شيك ميشه

دسر هم ميتونى تيراميسو يا چيز كيك درست كنى