2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی نزول بده؟؟😔

892 بازدید | 46 پست

گیر ۳ میلیون پولیم به هر دری زدیم جور نشد😭شوهرم میگه بریم نزول کنیم هر ۱ تومن ۷۰ تومن سود میگیرن لعنتیا😥اما کاریش نمیشه کرد....شوهرم گیجم ورداشت چک داد نتونستیم پاس کنیم حالا طرفمون قسط بندی کرده ماهی ۳ تومن😥اگر این ماهو ندم میبرنش شب عیدی زندان😔

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اي بابا وسيله اي چيزي نداري بفروشي بهتر از نزوله

نه خالی خالی شدیم واقعا همه چیو فروختیم رفت

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

وقتی قران گفته صریحا که نزول حرامه ونسل رو به تباهی میبره وتو شما انجام دادین ینی با خدا درافتادین عزیزم نزول مناسفانه زندگی رو از هم میپاشونه نه تنها زندکی خودتو بلکه زندگی نسلی که ازشماهم ادامه دارمیشه تباه میشه سه تومن رو برای چه کاری میخواستین

تا خدا با من است زمانه با من است .
وااا مگه سر گردنه اش؟  یعنی هیچ‌کس از خانواده ها نداشت ۳ تومن بده؟

نه هیچکس دستمونو نگرفت به عالمو آدم رو زدیم😥

یکی از وسایل خونتو ، طلاتو بفروش اگه داری

بچه ها چیزی برای فروش نداریم ماشین طلا همه چیو دادیم رفت

نه هیچکس دستمونو نگرفت به عالمو آدم رو زدیم😥

کلا چقدره

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
وقتی قران گفته صریحا که نزول حرامه ونسل رو به تباهی میبره وتو شما انجام دادین ینی با خدا درافتادین ع ...

هنوز نگرفتم همونم بهمون گفته چک بده ما چک نداریم همینطوری موندیم😭