2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی نزول بده؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد راحت میگی بگیر اشکال نداره!!!!!!!!!!!! فک کنم از عاقبت نزول گرفتن اگاه نیستی 

از اینکه شوهرش بره زندان که بهتره . این حرفا رو هم به منو شما زدن که با هزار جور بدبختی بریم وام از بانک بگیریم و 18 تا 21 درصد سود بدیم به دولت .

ای بابا چرا متوجه نمیشین میگم هنوز نگرفتم اما تنها راه حلمون همونه....تازه برای گرفتن نزول هم کفته چ ...

این راه حله؟؟ داری خودتو از چاله میندازی تو چاه.. چی میگی؟ حواست هست؟ نزول؟ اگه در حاله مرگ باشی سره دار باشی نزول نکن.. این همه راه.. فقط حرام‌ش به ذهنت رسید؟ 

برو از فامیل قرض بگیر شده کاسه گدایی بگیر سر خیابون ولی نزول نکن.. نزول زندگیتو بجهنم میکشونه 

الان کاسه گدایی بگیره یا سر خیابون بره به نظرت زندگیش جهنم نمیشه ؟ دقیقا منظورت از جهنمو بدبختی رو نمیفهمم

از اینکه شوهرش بره زندان که بهتره . این حرفا رو هم به منو شما زدن که با هزار جور بدبختی بریم وام از ...

متاسف شدم برات اینکه نزول حرامه رو هیچ اخوند و رییس بانکی نزده که به نفع خودش باشه خدا تو قران به صراحت گفته.

تا خدا با من است زمانه با من است .
الان کاسه گدایی بگیره یا سر خیابون بره به نظرت زندگیش جهنم نمیشه ؟ دقیقا منظورت از جهنمو بدبختی رو ن ...

حداقل گدایی کنه در واسعه خودش در میاره  ولی نزول چی؟ اولا که حرامه دوما که قرض تا نوک سرش بالا میاره سوما بدبخت میشه . حالا متوجه شدی؟؟ از این درخواستا به کسی نده تورو خدا

درخواست دوستیمو قبول کن تا خیر معرفی کنم بهت فردا شوهرت تماس بگیره موضوع رو بگه شاید کمکتون کنن  ...

برات درخواست دوستی فرستادم خدا خیرت بده یه بچه کوچیک دارم میترسم شب عیده شوهرم بیوفته گوشه زندان

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
لطفا دیگه به کسی که میگه نزول بردارم یانه نگو بردار اشکال نداره خیلیییییی عاقبت بدی داره خیلی 

چون شما یه راه حل معقول دادی حرفتون درسته . نگفتی بره گدایی کنه . شماره خیر دادی . خدا خیرت بده