2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی نزول بده؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 46 پست
نه خالی خالی شدیم واقعا همه چیو فروختیم رفت

هر یه تومن ۷۰تومن یا ۷۰۰تومن!!!!!!شما ۳تومن میخواستین پس ۲۱۰تومن باسد میدادین ینی ۲۱۰تومن رو ندادین و هرماه ۳تومن قسط بندی کرده ولستون؟ جور درنمیاد که

تا خدا با من است زمانه با من است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طلب کار مهلت بگیرید

مهلت گرفتیم عزیزم ۳۰ میلیونه میتونست بندازه شوهرمو زندان قبول کرد ماهی ۳ تومن بدیم حالا ماه دیگه خدابزرگه این ماهو ندارم

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
بچه ها چیزی برای فروش نداریم ماشین طلا همه چیو دادیم رفت

نکنعزیزم‌

اتیش نیار تو زندگیت

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
هر یه تومن ۷۰تومن یا ۷۰۰تومن!!!!!!شما ۳تومن میخواستین پس ۲۱۰تومن باسد میدادین ینی ۲۱۰تومن رو ندادین ...

کلا موضوع رو متوجه نشدید گفتم میخوایم نزول کنیم گفته سودش میشه هر ۱ تومن ۷۰ تومن یعنی ۳ تومنو باید ۳ و ۶۳۰ هزارتومت برگردونیم

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
الان این بانکها ک پول میدن سودشو میگیرن فک میکنی نزول نیست؟؟؟ 

من حرفی از بانک زدم؟؟؟؟؟بانک هر کاری میکنه به من مربوط نمیشه که من میگم وقتی مستقیما میری پیش کسی که به وضوح اعلام میکنه دارم نزول میدم ینی جنگ باحرف وقانون خدا .

تا خدا با من است زمانه با من است .
ای بابا  حالا مگه چی خریدین که انقد تو قرض رفتین؟

شوهرم تو کارش چک داده نتونست پاسش کنه بد آورد

چکار کردی با زندگیت 😥 چطور جرات کردی نزول بگیری؟ از خدا نترسیدی؟ نزول زندگی رو بباد میده 

ای بابا چرا متوجه نمیشین میگم هنوز نگرفتم اما تنها راه حلمون همونه....تازه برای گرفتن نزول هم کفته چک بدین که نداریم چک😔