اسم_ندارم_بابا مدیر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 708 عنوان بچه ها خیلی نزول بده؟؟😔 | مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 46 پست گیر ۳ میلیون پولیم به هر دری زدیم جور نشد😭شوهرم میگه بریم نزول کنیم هر ۱ تومن ۷۰ تومن سود میگیرن لعنتیا😥اما کاریش نمیشه کرد....شوهرم گیجم ورداشت چک داد نتونستیم پاس کنیم حالا طرفمون قسط بندی کرده ماهی ۳ تومن😥اگر این ماهو ندم میبرنش شب عیدی زندان😔 هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐 1397/11/14 | 19:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرزومهر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 12063 الان این بانکها ک پول میدن سودشو میگیرن فک میکنی نزول نیست؟؟؟ چرا هست، گرفتن دیرکرد هم حرامه
گلبانو۱ عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 10224 نه خالی خالی شدیم واقعا همه چیو فروختیم رفت هر یه تومن ۷۰تومن یا ۷۰۰تومن!!!!!!شما ۳تومن میخواستین پس ۲۱۰تومن باسد میدادین ینی ۲۱۰تومن رو ندادین و هرماه ۳تومن قسط بندی کرده ولستون؟ جور درنمیاد که تا خدا با من است زمانه با من است .
اسم_ندارم_بابا مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 708 از طلب کار مهلت بگیرید مهلت گرفتیم عزیزم ۳۰ میلیونه میتونست بندازه شوهرمو زندان قبول کرد ماهی ۳ تومن بدیم حالا ماه دیگه خدابزرگه این ماهو ندارم هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
rakhshan عضویت: 1396/05/18 تعداد پست: 4425 بچه ها چیزی برای فروش نداریم ماشین طلا همه چیو دادیم رفت نکنعزیزماتیش نیار تو زندگیت چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
niliii25 عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 12195 عزیزم خدا کمکتون کنه نمیدونم چه پیشنهادی بدم واقعا خیلی شرایطمون سخته سوره واقعه رو بخون ایشالا جور میشه
ملوووووس عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 2581 هنوز نگرفتم همونم بهمون گفته چک بده ما چک نداریم همینطوری موندیم😭 برو پیش شورای شهرتون ...وضعیتتو بگو اونا برات می نویسن ک چن روزه برات وام بدن...
topolooye_ziba عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 22304 الان این بانکها ک پول میدن سودشو میگیرن فک میکنی نزول نیست؟؟؟ منم همین فکر رو کردم ما کلی وام گرفتیم با سود بالا پس حکم اینا چیه؟ پس کل زندگی من الان از پول نزوله؟؟😰😰😰
اسم_ندارم_بابا مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 708 هر یه تومن ۷۰تومن یا ۷۰۰تومن!!!!!!شما ۳تومن میخواستین پس ۲۱۰تومن باسد میدادین ینی ۲۱۰تومن رو ندادین ... کلا موضوع رو متوجه نشدید گفتم میخوایم نزول کنیم گفته سودش میشه هر ۱ تومن ۷۰ تومن یعنی ۳ تومنو باید ۳ و ۶۳۰ هزارتومت برگردونیم هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
karbala97 عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 2807 چکار کردی با زندگیت 😥 چطور جرات کردی نزول بگیری؟ از خدا نترسیدی؟ نزول زندگی رو بباد میده
گلبانو۱ عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 10224 الان این بانکها ک پول میدن سودشو میگیرن فک میکنی نزول نیست؟؟؟ من حرفی از بانک زدم؟؟؟؟؟بانک هر کاری میکنه به من مربوط نمیشه که من میگم وقتی مستقیما میری پیش کسی که به وضوح اعلام میکنه دارم نزول میدم ینی جنگ باحرف وقانون خدا . تا خدا با من است زمانه با من است .
اسم_ندارم_بابا مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 708 ای بابا حالا مگه چی خریدین که انقد تو قرض رفتین؟ شوهرم تو کارش چک داده نتونست پاسش کنه بد آورد هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
اسم_ندارم_بابا مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 708 چکار کردی با زندگیت 😥 چطور جرات کردی نزول بگیری؟ از خدا نترسیدی؟ نزول زندگی رو بباد میده ای بابا چرا متوجه نمیشین میگم هنوز نگرفتم اما تنها راه حلمون همونه....تازه برای گرفتن نزول هم کفته چک بدین که نداریم چک😔 هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
گلبانو۱ عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 10224 کلا موضوع رو متوجه نشدید گفتم میخوایم نزول کنیم گفته سودش میشه هر ۱ تومن ۷۰ تومن یعنی ۳ تومنو باید ۳ ... برای چه کاری نیاز دارین سه تومن رو؟ تا خدا با من است زمانه با من است .