2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست

بستگی به شرایط داره

من شاغل بودم از قبل ازدواجم تا زمانی که باردار شدم

مجردی عالی بود.بعد ازدواج یکم سخت شد ولی بازم خوب بود و راضی بودم و ادامه دادم

اما الان با دختر چهارماهم برام غیرممکنه و فکر میکنم دیگه کار نکنم چون دوست ندارم دخترمو بسپرم به کسی یا بزارمش مهد

ولی در کل شاغل بودن حس خوبی به آدم میده هم از لحاظ مالی هم روحی.خانه دار بودنم اگر مشکل مالی نباشه خوش میگذره.برا من که اینطور بوده

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

چه خودخواه

تو بشین خونه کف کن چشمت به دست من باشه که من میام خونه خوشم بیاد؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلامون مغازه ی کاشی فروشی داشت😑 به دخترش گفتم چرا فلان خانومو منشی کردین؟!

آقا میاوردین بهتر نبود؟!

برگشت گفت آقا آوردیم اصلا مشتری نبود

خانوم ک آوردیم کلی مشتری داشتیم😑😑😑😑😑😑😑

شاخ دراوردم😂😃

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
نه دیگه قرار نشد جمع ببندی عزیزم همه مثل هم نیستن .خیلی از خانه دارها هم زندگی موفق و شادی دارن .&nb ...

منم گفتم اکثرشون.و واقعا اطرافم دارم میبینم که خانم های خانه دار با وجود حجم زیاد کار خونه که اصلا هم به چشم نمیاد دچار رخوت شدن.چون حس مفید بودن نمیکنن.

زن کارش تو خونس مرد بیرون شاغل شدن زن جامعه رو ب لجن میکشه

تو خودت اوضاعت خیلی اباده مثل اینکه

هر جا میری به لجن میکشی

فکر میکنی همه مثل خودتن

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
زن کارش تو خونس مرد بیرون شاغل شدن زن جامعه رو ب لجن میکشه

خوب اگه من وامثال من  بشینیم توخونه و به قول شما جامعه رو به گند نکشیم وقتی امثال شما میان و تقاصای یه کارشناس و متخصص خانم میکنن و نمیخوان اقایون بهشون دست بزنن کی وجود داره که بهتون جواب بده؟اونوقت شمام باید بشینی توی خونه و سونو نشی دندون درست نکنی رادیولوژی نری امپول نزنی  ازمایش ندی معاینه نشی!!!!یاشایدم اشکالی نداشته باشه اقایون بهتون دست بزنن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
یعنی چی مکان عمومی نیاز به حضور هیچ زنی نیست.دیگه باورم شد تو یک زن با تفکر داعشی هستی.

جالبه ایشون دقیقا همین طرز فکر رو داره ولی دوستان متوجه نمیشن و اصرار دارن بگن نه منظورش یه چیز دیگه اس!

کلا زن چه معنی داره بره تو مکان عمومی یه وقت چشم شوهرای مردم بهش بیافته!بشینه تو خونه جامعه رو هم به لجن نکشه!   نهایتا فقط دکتر بشه و معلم اونم تو فضاهای زنونه!این همه زن مهندس و راننده و فروشنده و کارافرین موفق هم که هیچی دیگه!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
منم گفتم اکثرشون.و واقعا اطرافم دارم میبینم که خانم های خانه دار با وجود حجم زیاد کار خونه که اصلا ه ...

ببخشید همون کارایی که زنای خونه دار تو خونه با هزار تا منت انجام میدن زن شاغل هم داره انجام میده

خوب اگه من بشینم توخونه و به قول شما جامعه رو به گند نکشم وقتی امثال شما میان و تقاصای یه کارشناس و ...

اگه بقیه کامنتامم بخونی ب جوابت میرسی

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

من موافق کار کردن زن تو هر موقعیت اجتماعی و مالی هستم چون هیچ چیزی تو این دنیا جاودانه نیست پول سرمایه شوهر همه چی می تونه تو یه لحظه از بین بره و ادم تو یه لحظه رو هوا بمونه . از طرفی هم مادرم شاغل  بود و همیشه هم به همه چی رسیده و همین شاغل بودن مادرم باعث پیشرفت من و خواهرم شد و من هم برای اینده بهتر بچم همین کارو می کنم .

نگران اين نباش كه زندگيت زيرورو شود از كجا معلوم زير زندگيت بهتر از رويش نباشد 
یکی از فامیلامون مغازه ی کاشی فروشی داشت😑 به دخترش گفتم چرا فلان خانومو منشی کردین؟! آقا میاوردین ...

برای تفکر فامیل و امثال فامیلتون فقط باید تاسف خورد.

و برای اون رفتار خانم منشی که با لوندی جلب مشتری می کنه.من شاغلم و تو یک محیط مردانه واداری کار می کنم و کسی جرات نداره به من با لبخند صحبت کنه یا ...

اینا به رفتار و حیا و ذات خانم بستگی داره کارکردن زن اگه درست و بجا و توام با وقار و متانت باشه نه تنها جامعه رو به لجن نمیکشه بلکه باعث ارتقا شخصیت خودش و خانوادش و شرایط اقتصادی شون میشه

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.