2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداییش فکر کردم شوخی کردی 😑

ازین ب بعد فکرای اشتبا نکن کوچولو

من رفتم بابای✋

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بستگی به شغلش داره، شغلی که مناسب یه خانم باشه و درآمدشم خوب باشه عالیه

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

من شاغلم...راضیم..بعد بچه دارشدن سختی کشیدم تا مدتها..الان افتاده رو غلتک..همسرمم همراهی میکنه باهام..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
😐😐😐😐 اینک شد طرز فکر

خوب ی حرفم از مادرعروس بشنویم😂

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
واسه خودت متاسف باش نظر نخواستم از شما اینم نظر شخصی بندس

شما با نظر به اصطلاح شخصی تون به همه خانم‌های شاغل توهین کردین. اگر میتونی بیا جواب حرف زشتی که زدی و بده. من شاغلم، تحصیل کرده ام دارم برای این کشور و آینده‌اش تلاش میکنم و متاسفم که با کسی مثل تو هم میهن و هم جنس هستم. و مطمئنم تو خودت مصداق به لجن کشیدن هستی.