2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست

من قبل از ازدواج شاغل بودم الان دیگه عادت کردم نمیتونم خونه بمونم.بستگی به نوع شغل و شرایط داره شاید یکی دوست نداشته باشه کار کنه یکی هم پولاشو میزاره تو بانک یا ملک میخره اجاره میده میشینه تو خونه حالشو میبره😁

کلا علما فعالیت اجتماعی رو برای انسان از ۳ سالگی تا ۳۰۰سالگی توصیه کردن😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میریزن سرت😩 منم موافق خونه دار بودن هستم.

اصلا واسم مهم نیس  عزیزم

استاتر عزیز سوال پرسیدن منم جواب دادم

قصدم توهین ب خانوما نبوده

ولی خداوکیلی هررررررجا میری میبینی نوشتن منشی میخوایم استخدام کنیم 

این گزینه هارم داشته باشه ک عالیه

سینه 85 قد 2 متر با آرایش کامل و زبونه دراز😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

خب که چی اینا؟!!! واقعا جامعه رو ب گوه میکشن

ب همه ی خانوما نمیگم البته...کلی خانومه مودب و سرسنگین هم داریم تو سرکار و جامعه

ولی خدایی خیلیاروووو دیدم ک صرفا واسه کارکردن شاغل نمیششششن...منظورم این بود 

و همینان ک باعث میشن زندگی خیلیا ب گوه کشیده بشه

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

به من اگه چند میلیونم بدن راضی نیستم برم سر کار . پس شوهرا چی کارن. من برا هر روزم برنامه ریزی می کنم گردش و تفریح و خرید و کتاب خوندن و باشگاه .کارت شوهرم هم دستمه ماهیانه هم ازش می گیرم نمی دونم چرا بعضی فک می کنن خانم های خانه دار مستقل نیستن. 

به بقیه که توهین نکردی؟ نه ؟

نخیر

منظور از انگل وار وابستگی بود

خیلیا هستن که دوست دارن کار کنن اما شرایطشو ندارن خیلیام اصلا دوست ندارن کار کنن این بحثش جداست

اما اینکه زنای شاغل رو عامل به لجن کشیدن جامعه میدونن خیلی کوته بینانه است

ازین ب بعد فکرای اشتبا نکن کوچولو من رفتم بابای✋

عزیزم طرز صحبت کردنت اصلا درست نیست

اتفاقا اون چیزی که جامعه رو به لجن میکشه طرز فکرای غلط و پوسیدست

شاید شما هیچوقت شاغل نبودی یا بودی و یه تجربه ی بد داری در هر صورت اینهمه خشم و این فکر اشتباهه

شاغل بودن به ادم احساس مفید بودن میده

اون چیزی که جامعه ی مارو به لجن میکشه اینه که جنس ما زنها دلمون برای هم نمیسوزه و پشت هم نیستیم  

باشه 😂

بیا کارنکنیم..داریم به لجن میکشیم ها😂مخصوصا من که تومحیط بیمارستانم..بعضا خانوم ها میان واسه کاری..میبینن باهمکار مرد ی کلمه حرف میزنیم چپ چپ نگاه میکنن..دوس دارم جیغ بزنم فقط😣مثل این خانم کوته فکرن متاسفانه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
جامعه وقتی به لجن کشیده میشه که زنهایی با افکار شما توش زندگی میکنن.خیلی بی تربیت و بی فرهنگی

شما ک بلدی یخرده بهمون یاد بده بافرهنگ

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
اصلا واسم مهم نیس  عزیزم استاتر عزیز سوال پرسیدن منم جواب دادم قصدم توهین ب خانوما نبوده ...

منظورت رو بد رسوندی عزیزم .... توهین شما باعث شد به خانمهای خانه دار هم توهین بشه 

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه ها اگر زن استقلال مالی داشته باشه مثلا یک ارثی بهش رسیده باشه یا یک خونه ای که اجارش داد باشه و پول بگیره اره خونه دار باشه خوبه 

ولی وقتی هیچ درامدی نداره و وابسطه مرد میشه و مرد هم از اینذنقطه ضعفش استفاده میگنه و اذیتش میکنه پس باییییدد استقلال مالی داشته باشه

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام