2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک جاری باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 28 پست

دوستان من میخوام اقدام کنم واسه بارداری به نظرتون برم از جاریم اجازه بگیرم؟  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من میخوام اقدام کنم واسه بارداری به نظرتون برم از جاریم اجازه بگیرم؟    

صد درصد 

وگرنه میاد اه و ناله و نفرین میکنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

عین جاری من دخترش ۱ سالشه من حامله شدم گفته بود دختر من هنوز کوچیکه نباید حامله میشد چون بچه کوچکتربیاد دیگه کسی به بچه من توجه نمیکنه😂منم یادم رفت اجازه بگیرم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
صد درصد  وگرنه میاد اه و ناله و نفرین میکنه

پس اول به جاریم میگم بعد با شوهرم درمیون میزارم واسه اقدام.   

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
بله!!!  حتی پوزیشن درست و هم باید جاری بهت بگه😂😂🤣🤣

شایدم پوزیشن غلط رو بگه که یه وقت من زودتر از خودش باردار نشم  

بچه دوم من چندماه ازبچه اول جاریم کوچیکتره یعنی ازنظراونامن حسودم🤔🤔🤔

ببخشید معذرت میخوام ولی از نظرشون عنتر خانوم هم هستی

عین جاری من دخترش ۱ سالشه من حامله شدم گفته بود دختر من هنوز کوچیکه نباید حامله میشد چون بچه کوچکترب ...

هههههههه...واقعا؟؟؟عجب جاری؟؟؟

من که جاریم باهام بد نیست...اما از اینکه همیشه ازم جلوتره لجم میگیره با اینکه ازم کوچیکتره...

بچه من که انشاءالله به دنیا بیاد بچه ی اون میشه یک ساله...😁😁😁

ولی خداروشکر خانواده ی شوهرم پسر دوستن...بچه اون پسره مال من دختره...خوشحالم که زیاد با بچه من کاری نخواهند داشت...چون اون یکی عزیزتره...