2777
2789
عنوان

برنامه ظبط تماس

137 بازدید | 14 پست

سلام بخدا واسه خودم نمیخام براکسی که دیگه بهش ثابت شده شوهرش خیانت میکنه دنبال مدرک جورکردنه گوشی شوهرش سادست ولی مموری میخوره مثلا هست مموری که توگوشی بخوره مکالماتشوظبط کنه کسی میدونه توروخدا بگین خیلی واجبه خداخیرتون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت ضبط هست

عمدتا که فکر نکنم بشه ولی بره این موبایل فروشیا لوازم جانبی موبایل اینا سوال کنه بپرسه

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       
منظورت ضبط هست عمدتا که فکر نکنم بشه ولی بره این موبایل فروشیا لوازم جانبی موبایل اینا سوال کنه بپر ...

اره ظبط چون برنامه که نمیتونه نصب کنه توش یه مموری یه وسیله ای چیزی باشه که مکالمه هاشوظبط کنه توگوشی جاسازکنه

توروخده اگه راه حلی هست بگین 

ببین ی برنامه هست ولی نمیدونم رو گوشی ک میگی بشه یا نه خودکار کل مکالمات رو ضبط میکنه طرف نمیفهمه ولی بگو دنبال این چیزا نره بهش ثابت شه میخواد چیکار کنه بدتر روی مرده باز میشه

ببین ی برنامه هست ولی نمیدونم رو گوشی ک میگی بشه یا نه خودکار کل مکالمات رو ضبط میکنه طرف نمیفهمه ول ...

نه دیگه برنامه ک مطمعنم نمیشه چون گوشیش سادست میخادبفهمه رابطشون درچه حده

اهان با گوشی ساده نمیشه اگه اندروید داشت میشد برنانه بریزه مخفی کنه تو گوشیش

نه متاسفانه گوشی سادست خدابه زندگیش رحم کنه خدا به همه رحم کنه ایشالله واسه هیجکس پیش نیاد