2777
2789

سلام بچه ها من یه پسر دو سال و پنج ماهه دارم الان حدود هفت هشت ماهه از شیر گرفتمش.یه ماه اول خوب بود بعدش دیگه هروقت من بغلش کنم ی ا بشینه رو پام،یا گریه کنه بغلش کنم.موقع خواب،وقتی از خواب بیدار بشه در هر حالی که نزدیکم بشه سریع دستشو میکنه توی لباس من و با (س ی ن ه) من بازی میکنه دیگه کلافه شدم هیچی راهی هم فایده نداشته دستشو بگیرم اسباب بازی بدم بهش لباس یقه دار بپوشم در هرصورت کارشو میکنه.بدم میاد از اینکار.حتی مهمون باشیم میخواد بکنه کارشو.میترسم عادتش بمونه.گاهی میگه میخوام بخورمش.توروخدا راهی دارید بگید.خیلی عصبیم

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازاول عادتش دادی نبایدبعدازشیرگرفتن عادتش میدادی الان هم کم کم ترکش بده یهوترک نمیکنه حواسشوپرت کن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

مثل قدیمیا بترسونش. مادربزرگم میگفت ما پشم سیاه میذاشتیم رو سینه بچه میترسید دیگه دست نمیزد حالا شما رب گوجه ای جوهری چیزی بزن یه بار نشونش بده شاید موثر بود

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ

به سینت صبر زرد بزن که تلخه بعد دستاش تلخ میشه شاید از سرش بیفته اینجوری.همین به فکرم رسید

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
ازاول عادتش دادی نبایدبعدازشیرگرفتن عادتش میدادی الان هم کم کم ترکش بده یهوترک نمیکنه حواسشوپرت کن

از اول سعی کردم ول نکرد کلینیک مطرح کردم گفتن دعواش نکن اون هنوز نتونسته دل بکنه و اینا.منم اروم شدم اما حالا بدتر شده😢😢😢

مثل قدیمیا بترسونش. مادربزرگم میگفت ما پشم سیاه میذاشتیم رو سینه بچه میترسید دیگه دست نمیزد حالا شما ...

امتحان میکنم ببینم جواب میده یا نه.من لباس یقه اسکی هم میپوشم میگه بازش کن خیلی بچه پرووئه بخدا

من فکر میکنم بی توجه باش به رفتارش  هنوز خیلی کوچیکه بخوای دعوا کنی متوجه کارش نیست گناه داره س ...

امیدوارم.دکترم همینو گفت که صبر کن ولی کلافه کننده اس.شب از خواب بیدار میشه مستقیم میاد میچسبه به من.خواب از سرم میپره بخدا.

بچه خواهرشوهرمن ۶سالشه هنوز بعضی موقع ها با می می مامانش بازی میکنه😂

بخدا از همین میترسم.چون منم دیدم بچه اینجوری.حالا چیکار کنم نکنه اینجوری بشه