2777
2789
عنوان

چرا انقد زود بیدار شدین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 80 پست
اصلاکثیف هم بشه مهم نیستاولی من همش استرس میگیرم بیش ازحدعصبی میشم الانم خونه بابامم بیشتراسترس دارم ...

عادیه بابا

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام سواله شوهراتونو چجوری میفرستید سرکار  من همیشه خوابم اصلا نمیدونم کی میره بیچاره  ا ...

منم شوهرم سرمار صبحونه میخوره..ولی حتماااااا بیدار میشم قبل رفتنش لباساش اماده میکنم و تا دم در همراهیش میکنم😂شوهرذلیلم خودتی😂😂😂😂😂

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
منم شوهرم سرمار صبحونه میخوره..ولی حتماااااا بیدار میشم قبل رفتنش لباساش اماده میکنم و تا دم در همرا ...

😉

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
عادیه بابا

اخه توتعجبم قبلااینجوری نبودم ولی جدیدااینجوری شدم حتی یه چیزدیگمم تغییرکرده نمیدونم چرا7ساله ازدواج کردم قبلاخیلی گرم بودم که مدام خودم پاپیش میذاشتم ولی دوسه ماهه اصلادلم نمیخوادشوهرمم بنده خداگرمه مدام میگه ولی من نمیتونم نمیدونم چرااصلامتنفرشدم ازاین کارا

فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست
اماده شدم برم بیرون کار بانکی و کمی خرید دارم ولی چشم بسته دارم کارامو انجام‌ میدم خوابم میااااد دیش ...

ول کن نرو

منم مثل تو ام

الان در حدی خوابم میاد ک ی چشمم بسته س زیرچشی دارم میتایپم سرمممم درررررررد میکنه،از کم خوابی،دیشب دیرخوابیم😣

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من ۴ونیم باپسرکوچیکه خوابیدم بعدبرانمازبیدارشدم بعددوباره سرویس دحترم نیومداومدبیدارم کردهمه بچه هاب ...

وای

اخه توتعجبم قبلااینجوری نبودم ولی جدیدااینجوری شدم حتی یه چیزدیگمم تغییرکرده نمیدونم چرا7ساله ازدواج ...

فلفل بریز تو غذا گرم بشی