2777
2789
عنوان

رابطه در دوران بارداری

246 بازدید | 14 پست

شما دوران بارداریتون رابطه داشتین؟مشکلی پیش نیومد؟

من از دکترم‌پرسیدم گفتن مشکلی نیست ولی پریشب رابطه  داشتم بعدش  چند تا لکه دیدم.۹ هفتمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌۳ماهه اول سعی کن نداشته باشی بعد از ۳ماه هم تایمش رو کوتاه کن و عمیق هم نباشه 

من از ماه ۴تا اول ۹ داشتم دیگه الان اومدم شهرستان چند روز قبل از زایمان هم همسرم میاد ب توصیه دکتر قراره داشته باشیم‌

کلا اگه سابقه سقط و زایمان زودرس نداری منعی وجود نداره 

خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪
اخه ۳ماه واقعا زیاده 

عزیزم من الان نزدیک زایمانمه ۹ماهه رابطه نداشتم

اگه نمیتونین بجاش از راه های دیگه استفاده کنین

معذرت میخام حتما ک نباید رابطه واژینال باشه

خیلی راه های دیگه هس ب فکر سلامتی نی نی باش گلم ب شوهرت بگو ی کم بترسونش حداقل این ۳ماهو 

بعدش برو دکتر ببین موقیت جفتت خوبه ومشکلی نیس بعدش رابطتتو شروع کن

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘
عزیزم من الان نزدیک زایمانمه ۹ماهه رابطه نداشتم اگه نمیتونین بجاش از راه های دیگه استفاده کنین معذ ...

اتفاقا همسرم مدام میگه اگه برای بچه مشکلی پیش میاد نمیخوام ولی خودم اذیت میشم طولانی بشه 

اتفاقا همسرم مدام میگه اگه برای بچه مشکلی پیش میاد نمیخوام ولی خودم اذیت میشم طولانی بشه 

گلم چون الان هورمونات بهم ریخته وشدیدا نیاز پیدا میکنی ولی موقتیه میگذره

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘