2777
2789
عنوان

گریه بعد از سقط

1777 بازدید | 82 پست

سلام بچه ها

یه هفتس سقط کردم،کاملا پذیرفته بودم و آروم بودم...با همه چیز کنار اومدم...امروز از صبح که پاشدم دارم مدام گریه میکنم،اصلا دست خودم نیست...فقط اشک میریزم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم خدا به دلت آرامش بده ان شاءالله.

سعی کن خودتو با ی چیزی سرگرم کنی،اگه میتونی مسافرت برو خونه نمون تا هی به یادت نیاد،،

خدا جون من به بزرگیت و مهربونیت و اینکه هواموداشتی بارها و بارها پی بردم،،همینطور که با اون همه سختی و غیر ممکن ها من و عشقمو بهم رسوندی بعد چند سال،الان میدونم همین روزا ثمره عشقمون رو بهمون میدی،،من به بخشندگیت شک ندارم

طبيعي هستش ، تا دو هفته همينطوري هستش بعدش كمتر ميشه ولي فراموش نميشه منم وحشتناك زجه ميزدم چشمم به سونو ميخورد تموم بود كارم 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

خیلی سخته سعی کن زود خودتو جمع و جور کنی.من نتونستم این کار رو بکنم الان یازده ماهه میگذره بازم گاهی گریه میکنم مخصوصا اگه دختر بچه ببینم یا باردار ببینم

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
نه تو ۱۲ هفتگی به خاطر اینکه جنین قلب نداشت

گلم از حالا ی استارت جدید بزن و حسابی به خودت از نظر روحی و تغذیه برس بعد دوباره اقدام کن ان شاءالله این دفعه همه چی درست میشه

خدا جون من به بزرگیت و مهربونیت و اینکه هواموداشتی بارها و بارها پی بردم،،همینطور که با اون همه سختی و غیر ممکن ها من و عشقمو بهم رسوندی بعد چند سال،الان میدونم همین روزا ثمره عشقمون رو بهمون میدی،،من به بخشندگیت شک ندارم

من یکسال و نیم پیش سقط کردم پوچ بود بارداریم جفت و بند ناف بود تا مدتها اونو توالکل داخل یخچال میذاشتم و اشک میریختم بعدشم بخاطر بویی که گرفت مجبور شدم بندازمش دور الان باردارم ولی خاطرش هنوز تو ذهنم هست یادم نمیره مطمینم هیچوقت

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

زنگ بزن  به امام رضا علیه السلام 05148888 هستش حال دلت خووووب بشه کسی صداتونو نمیشنوه و24ساعته و بحرم وصله  و قران بخون  ارتباط با خدا را داشته باااش و خداوند را شکر کن  که الان خودت سلامتی و انشالله  یک بچه قشنگ و سالم صالح خداوند بهت هدیه میده  سوره یس هم بخوون قلبت اروم بگیره و اینکه نماز شب بخووون اونم عااالیه  یا اگه نماز قضا داری شب ها یا روز بخووون  چله زیارت عاشورا روهم بگیر خیییلی خووبه توگوگل بزن

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

حالا ما مشکل مالی داشتیم یه سال همش استرس که برم بیمه تکمیلی کنم...برا عمل عمل کنم اینجوری میشه اونجوری میشه...تا بالاخره دکتر گفت ممکنه چسبندگی رحم بده و یا خونریزی وسط عمل مجبور به تخلیه رحم بشه