2777
2789
عنوان

رفتار شوهر خواهرم اصلا طبیعی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1929 بازدید | 79 پست
ببین داداش منم اینطوری نگاه میکنه هرکی صبح زود پاشهولی منظورش از عصبانیتهکه چرا صبح پاشدی سر و صدا م ...

😂😂بخدا ک بابای منم همینجوره انقدر نگا میکنه من اعصابم داغون میشه اونم غرمیزنه چییی میخای بالای سرمن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما همیشه جلوی نامحرم پوشیده هستیم هم من هم خواهرم دیگه میخوام سرسنگین باشم

باید فقط بروی از انجا 

سر و سنگین بودن کفایت نمی کنه 

یک جایی ممکنه خفتت کنه و نتوانی چیزی بگی 

فقط برو 

حستون درسته آدم ها متوجه نگاه های سنگین و غیر اخلاقی میشند

از دوستانم هم درگیر چنین شرایطی بودند 

و بعد از گذشت یک سال شب که همگی تو یک فضا منزل مادرشون خواب بودند داماده دست مالیده بوده به بدن دوستم 

و بعد از یک دعوای شدید ارتباط قطع شده بوده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
وقتی اونجاست ،نیا از اتاق بیرون تا صبح،آب ببر با خودت تو اتاق ،قبل خواب هم برو سرویس بهداشتی

آخه تا ساعت ۱۰ صبح همه خوابن گاهی پیش میاد صبح بخوام برم سرویس بهداشتی 

نه می دونه منم آخه مگه فرق من و زنش رو نمی بینه

بهتر اینبار شما جدا بخوابید  چ معنی داره شوهرش هست شما میری پیش خواهرت اونو میندازی ی جا دیگع

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

منم اگه تو پذیرایی بخوابم بقیه برن و بیان سرم بلند میکنم نگاه میکنم...خیلی عادیه!!!وقتی هم میگی تو ج ...

آخه خواب نیست بیداره من مطمئنم با منظور نگاه می‌کنه حسم هیچ وقت بهم دروغ نمیگه

حس آدم معمولا درست از آب در میاد کلا سعی کن زیاد دور و برش نباشی و ب قول خودت سرسنکین رفتار کنی 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
میگم کاملاً بیداره

به نظرم منظور بدی ندارع ..وگرنه کل روز یه کاری میکرد و نگاه خیره .اول صبح میخواد ببینه حرکتی میزنی بابت چای دم کردن 

نگرانی به خواهرت بگو آبجی این شوهرت صبح میرم دستشویی مثل جغد بیداره یهو میبینمش زهله ترک میشم .تو خونتونم همینجوره؟!!

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

باید فقط بروی از انجا سر و سنگین بودن کفایت نمی کنه یک جایی ممکنه خفتت کنه و نتوانی چیزی بگی فقط برو

اونها الان خونه ی ما هستن 😔 خیلی حالم بد هست اگر یه غریبه بود چهارتا فحش می دادم به شوهرم هم میگفتم ولی زندگی خواهرم دست و پامو بسته