2777
2789
عنوان

کار برای دختر ۱۹ ساله🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 58 پست
منم دانشگاه دولتی ام و معدل الف از زندگی ناامیدم کردی😐

رشتتون چیه 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
خیلیم عالی ، پس حتما برو دنبال گرفتن مدرک زبانت 

ممنون بابت انرژیت👌🏻😍 یکم باید تو این زبان راه بیفتم، اخه خییییلی سخته و از نظر دستور (گرامر) سختترین زبان به حساب میاد

دلم میخواد تا چندسال دیگه تافل هم بگیرم

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پارتی داری ک ناامید نباش  و درست بخون حسابی 😛

😅😅 رشتم طوریه خیلی به پارتی نیاز ندارم، خودم باید مستر شم

مچکرم😘

خب حالا کانون ن موسسه های دیگه...ولی بازم نیاز ب مدرک نیست معمولا آموزشگاها خودشون ی امتحان میگیرن

من رفتم که قبول نکردن😓

ممنون بابت انرژیت👌🏻😍 یکم باید تو این زبان راه بیفتم، اخه خییییلی سخته و از نظر دستور (گرامر) سختت ...

خواهش میکنم گلم ، به نظرم خیلی خوبه که الان دنبال کار هستی ، آره خدایی زبان روسی سخته ولی احساس میکنم خیلی شیرینه ان شاالله که به زودی میگیری.

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
من رفتم که قبول نکردن😓

اوسکول کردن خودشونو😐

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

به نظرم اگه دانشگاهتون خوبه کارهای ترجمه بچه هارو انجام بده. اینجوری از مهارتت استفاده میکنی.

یه مدت ویراستاری یادبگیر میتونی با اساتید کار کنی و اسمتم رو شناسنامه کتاب نوشته میشه.

استاد ما که خیلی ویراستاری رو تاکید میکرد

تو خود دانشگاه كار دانشجويى پيدا كن  معمولا يك سرى كارا هست كه دانشگاها ميدن به دانشجوهاشون ...

اره اتفاقا دیدم

ولی انقدر بد میگن که نگوووو

همش میگن سخته و پدر ادم درمیارن و تهش هم هیچی نمیدن و فلان...

چون تازه دانشگاه رفتم خیلی چیزا رو نمیدونم باید بیشتر جست و جو کنم😅

عزيزم اتفاقا خيلى خوبه كه از الان دنبال كار هستى . ببخيالش نشو. آدمايى مثل شما بعد درسشون هم راحت كار پيدا ميكنن و پيشرفت ميكنن. 

خيليا رو ميبينى كه همه عمرشون فقط نشستن درس خوندن بعد درسشونم منتظر شدن كه يكى بياد يه كار خوب و پشت ميزى بهشون پيشنهاد بده، كه هيچ وقت اين شرايط پيش نمياد. 

خواهش میکنم گلم ، به نظرم خیلی خوبه که الان دنبال کار هستی ، آره خدایی زبان روسی سخته ولی احساس میکن ...

اره خیلی شیرینه، من کلا عاشق زبانم😍

😘😘👌🏻👌🏻

اگه رتبه خوبی داری میتونی مشاور کنکور بشی

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...