2777
2789
عنوان

کار برای دختر ۱۹ ساله🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 58 پست
وقتی ما با مدرک دولتی و معدل الف بیکاریم دیگه خودت بدون چی میگم

منم دانشگاه دولتی ام و معدل الف

از زندگی ناامیدم کردی😐

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=81188566] زوده، تازه ترم یک تموم شد😅[/QUOTE

پس همون زبانت رو ادامه بده از ترمای 4-5شروع کن به کاررش

رشته ات چیه؟

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
جالب نیست... پدرم هم نمیذاره 

پ بیخیال دیگه الان مدرک داراشم بیکارن

چجوری نمیذارن بری آموزشگاه برا تدریس؟؟ منم مدرک ندارم ولی قبولم کردن نرفتم خودم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
[QUOTE=81188566] زوده، تازه ترم یک تموم شد😅[/QUOTE پس همون زبانت رو ادامه بده از ترمای 4-5شروع کن ...

زبان روسی

انگلیسی رو قبلا خوندم و بلدم اما مدرکی ندارم

پ بیخیال دیگه الان مدرک داراشم بیکارن چجوری نمیذارن بری آموزشگاه برا تدریس؟؟ منم مدرک ندارم ولی قبو ...

چون تو شهر ما کلی لیسانس زبان ریخته 

اکثرا هم بچه هاشونو کانون زبان ایران میفرستن که تو انتخاب استاد سختگیره

زبان روسی انگلیسی رو قبلا خوندم و بلدم اما مدرکی ندارم

خیلیم عالی ، پس حتما برو دنبال گرفتن مدرک زبانت 

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
منم دانشگاه دولتی ام و معدل الف از زندگی ناامیدم کردی😐

اگه پارتی داری ک ناامید نباش  و درست بخون حسابی 😛

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
چون تو شهر ما کلی لیسانس زبان ریخته  اکثرا هم بچه هاشونو کانون زبان ایران میفرستن که تو انتخاب ...

خب حالا کانون ن موسسه های دیگه...ولی بازم نیاز ب مدرک نیست معمولا آموزشگاها خودشون ی امتحان میگیرن

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤