2777
2789
عنوان

کار برای دختر ۱۹ ساله🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اگه دانشگاهتون خوبه کارهای ترجمه بچه هارو انجام بده. اینجوری از مهارتت استفاده میکنی. یه مد ...

اره اتفاقا ی استاد داریم که میتونه از این نظر کمکم کنه

اما من خیلی بی تجربه م... از کجا باید شروع کنم؟!

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
اره اتفاقا دیدم ولی انقدر بد میگن که نگوووو همش میگن سخته و پدر ادم درمیارن و تهش هم هیچی نمیدن و ...

حالا تحقيق كن يا ميتونى چند ماه تجربه كنى  

ممكنه حقوقش كم باشه ولى تجربه خوبيه و كارى هم نيست كه پدرت خوشش نياد. كلا ديسيپلينش هم خوبه 😉 بلاخره كار دانشگاهيه

عزيزم اتفاقا خيلى خوبه كه از الان دنبال كار هستى . ببخيالش نشو. آدمايى مثل شما بعد درسشون هم را ...

اره دقیقا👌🏻👌🏻 ممنون بابت انرژیت😘

حالا تحقيق كن يا ميتونى چند ماه تجربه كنى   ممكنه حقوقش كم باشه ولى تجربه خوبيه و كارى هم ن ...

اره حتما پرس و جو میکنم

ممنونم خیلی زیاد😘😁

اره اتفاقا ی استاد داریم که میتونه از این نظر کمکم کنه اما من خیلی بی تجربه م... از کجا باید شروع ک ...

برو پیش یکی از اساتید ادبیات. تو اتاق اساتید  دانشکدتون. حتما دانشکده ادبیات و زبانهای خارجه یکیه دیگه😉

بهش بگو چطور ویراستاری یادبگیرم؟ اگه تهران بودی دانشگاه علامه و دانشگاه تهران زیاد از این کلاس ها میذاره برای دانشجوهاش. دانشگاه شما هم حتما از این برنامه ها داره بالاخره.

راستی من خودم تو اینترنت یه لیست دیدم خوشم اومد.

برات میذارم حتما برو ببین از کدوم کار پاره وقت دانشجویی خوشت میاد. من که ترجمه رو از همه بیشتر دوست دارم. همه مترجم ها که از کتاب شروع نکردن! اول برگه بعد کارنوشت بعد مقاله بعد پایان نامه بعد تازه کتاب....

10 شغل دانشجویی

برو پیش یکی از اساتید ادبیات. تو اتاق اساتید  دانشکدتون. حتما دانشکده ادبیات و زبانهای خارجه یک ...

مررررسی عزیزم😍👌🏻 امیدوارم همیشه موفق و پر انرژی بمونی😁😘🤗

راستییییی یه چیزی به ذهنم رسید.

مگه شما تازه زبان روسی رو شروع نکردی؟؟؟

داری اصولی یاد میگیریش مگه نه؟

یه کاری که میتونی بکنی اینه که یه کانال یا پیج آموزش مبتدی زبان روسی بسازی و تولید محتوا کنی.

اولش با دادن مقداری پول مثلا 50 تومن به کانال های پر مخاطب که در زمینه یادگیری زبان هست تو پیجشون شاتت میکنن. بد کم کم فالوور ها/مببر های تو هم بیشتر میشه.

این کار یکسری مزایا و معایب داره:

اول اینکه درس هات برای خودت مرور و دوره میشن

وقتی مخاطب هات زیاد شد میتونی در ازای گرفتن مبلغ دیگرانو شات کنی. ( تو حسابت برات کارت به کارت میکنن و در حالی که رو تختت دراز کشیدی و حرکت جسمی نداری پول واریز میشه برات)

معایبش هم اینه که روحیه ات خیلی عوض نمیشه. چون باز تو خونه ای. دیر بازده ست و طول میکشه مخاطب پیدا کنی. وقتت گرفته میشه.

راستییییی یه چیزی به ذهنم رسید. مگه شما تازه زبان روسی رو شروع نکردی؟؟؟ داری اصولی یاد میگیریش مگه ...

اره، کار مجازی سخته

بیشتر دلم میخواد بیرون از خونه برم و سرگرم شم

این ترم که تموم شه بیشتر تو رشتم راه میفتم، بعد هم میخوام رانندگی یاد بگیرم که خیلی کمکم میکنه برای رفت و امد... شاید اینطوری راحت تر بتونم کار پیدا کنم

از الان پیگیرم که برای تابستون چکار کنم؛ همه روز کلی فکرا به ذهنم میرسه😅

عزیزم  روسی یاد گرفتی بالاخره؟

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤