2777
2789
عنوان

رفتن همسرم به خانه همسر سابق برای دیدن بچه هاش

| مشاهده متن کامل بحث + 42182 بازدید | 445 پست
یافاطمه ی زهراواقعااین خانوم سه تابچه کشته؟😭😭پس شوهره چبکارکردسرگذشتش چیشد؟

انگار در مورد پشه داره حرف میزنه .

من میگم بچه اول رو کشت همه در جریانو میدونن خب

چرا گذاشتن اون دو بچه دیگه زیر دستش باشه؟ هیچ احد الناسی نبود اون دوتا بچه رو از زیر دست اون بکشه بیرون؟

بچه ی دومم کشت .

چرا باز بچه سوم رو گذاشتن زیر دستش؟

داستان یکم عجیبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزمزمه من راجع به همسرت و زندگی شما اصلانی ندارم.همسر من به خاطر بچه ها با همسر سابقش، مدام در حال م ...

خب مشکل دقیقا همینجاست ک خیلی زنها تحمل پیامک بازی شوهراشونو سر بچه هارو با زن سابقشون نمیکنن.. صدها تاپیک اینجوری دیدم ک بخاطر بچه مرد.. ازدواج دومش ب خطر میافته.. چون شوهراشون بخاطر بچشون مجبورن با زن سابق مراوده تلفنی داشته باشن.. خیلیا سر این موضوع کارشون دوباره ب طلاق کشیده شده.. واقعا سختم هس اینجور مسائل.. خدا خودش کمکتون کنه..

توضیحش خوب بود .میگم من گیج شدم نمیتونم کمکش کنم

آره

منم هیچی به ذهنم نرسید که بگم بهش

فقط بنظرم نباید حساسیت نشون بده چون حساسیت همون نقطه ضعفه

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

یافاطمه ی زهراواقعااین خانوم سه تابچه کشته؟😭😭پس شوهره چبکارکردسرگذشتش چیشد؟

آره خدا شاهده.. مامانم تعریف کنه خون گریه میکنی.. سه تا بچه قد و نیم قدو سر بک سال کشته و ب فراغت رسیده.. شوهره چی داره دیگه بگه.. ب نظرت بچه ای ک مادر نداره پدرش واقعا براش مادری میکنه؟ محاله.. چون مردا اصولا گیر زنای حیله گر و با سیاستی میافتن.. سر در نمیارن از حیله یک زن سیاست مدار... زود حرفاشونو باور میکنن..

من اولش می گفتم خب بره ی سر بزنه مگه چی می شه .. اما یکی از کابرا گفته بود همسر سابقش می تونه ی کرمی بریزه و بلده ،ی کم دو دل شدم ... نزار بره

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

ما هم جدا شدیم و همسر سابق می یاد پسرم و میبینن چون شهر دیگه ای هست البته خونمون نمی یاد چون من با خانوادم زندگی میکنم ولی خودم اکثرا همراه بچم میرم و اینکه بگم هیچ حسی بین ما نیست اصلا فقط بخاطر بچست

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من جای شما بودم اینقدر موقعیت خودمو متزلزل و پائین نمیدیدم

ک با رفتن به اون خونه احساس ترس کنم.

هسمرت میتونه بی حبر از شما بارها رفته باشه داخل و شما اصلا روحت هم خبردار نشده باشه.

خودتو اینقدر کم نبین و در نگاه همسرت کوچیک نکن

💕

اتفاقا تنها تاپیکی بود ک خیلی دقیق توضیح داد

نه منظورش از توضیح نیست میگه ادم نمیدونه به کی حق بده هم بچه ها حق دارن پدرشون بره ببینشون هم خانم حق داره نگران این رفتن باشه

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

انگار در مورد پشه داره حرف میزنه .من میگم بچه اول رو کشت همه در جریانو میدونن خب چرا گذاشتن اون دو ب ...

وای خدا اصلاتن آدم میلرزه

من ک همیشه میگم خدایااگرقراره مادری بمیره وبچه ی کوچیک وبی دفاع داره دوتاروباهم خلاص کن

خدانصیب هیچکس نکنه واقعادردبی مادری رو

بعضی ازپدرمادرافقط بلدن بچه درست کنن وبرن

ومتأسفانه بچه هازیردست آدمای غریبه وب اصطلاح زن باباوپدرناتنی میفتن واذیت میشن بشدت

هزاران موردتجاوزوآسیب های روحی برای بچه اتفاق میفته

ای کاش خداهمکس روپدرمادرنکنه آخه اون طفل معصوماچه گناهی دارن

الگونگیر...الگوباش...
اگه من بودم اصلا نمیزاشتم ب بهونه بچه ارتباطی داشته باشن حتی ی تماس

نمیشه حرفتون اصلا درست نیست . بعدش هم وقتی جدا میشن دیگه حسی ببینشون نیست . حداقل واسه خودم اینجوریه . میبینمش ولی ازش متنفرم و بخاطر بچه تحمل میکنم چند ساعت رو

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️