2777
2789

پشیمون نیستید؟ نمیگید کاش ۳ ۴ تا بچه اورده بودم؟ دارم سوال میکنم فقط لطفا بی احترامی نکنید

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرزو که اوضاع کشور بهتر و بهتر میشه با خودم میگم کاش بچه های بیشتری میاوردم تا دست جمعی لذت میبردیم

سفرهای متنوعی که میریم میگم کاش چندتا بچه داشتم

خلاصه حیفه توی این اوضاع بچم کم بیاری

هرزو که اوضاع کشور بهتر و بهتر میشه با خودم میگم کاش بچه های بیشتری میاوردم تا دست جمعی لذت میبردیمس ...

😂😂😂

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

هرزو که اوضاع کشور بهتر و بهتر میشه با خودم میگم کاش بچه های بیشتری میاوردم تا دست جمعی لذت میبردیمس ...

مخصوصا الان ک قرار شده بجای برنج جو بخوریم😅 صفا بااااشه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
من دوتا دارم ولی اگر برگردم عقب بین این دوتا یکی دیگه هم میاوردم. ولی دیگه بالای چهل سال اشتباهه. من ...

من یه دونه بچه دارم همش میترسم بعدها پشیمون بشم چرا بازم بچه دار نشدم به نظرت ممکنه پشیمون بشم ؟؟

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

۳۷ سالمه پسرم خیلی خیلیییی دلش خواهر و برادر میخواد جوری که گاهی از تنهایی گریه میکنه ولی خب هم خودم شرایطشو ندارم هم از وضعیت فعلی جامعه میترسم و دیگه چاره ای نیست باید همون ۵ ۶ سال قبل میآوردم الان کار عاقلانه ای نیست از نظر من