2777
2789

الان چند ماهه میگم مبل بخریم فقط دو تا پاشو کرده تویه کفش که نمی خوام نمی خوام 

قبول دارم مادرشوهرم رو که عمل کردن از نظر اقتصادی عقب افتادیم اما ازین جهت خیلی عصبانی ام از دستش،پس من چی؟

چرا به خداسته هام توجه نمیکنه😭😭😭😭😭

راضی ام یکی از انگشترامو که با پول توجیبی خودم خریدم بفروشمش اما اجازه نمیده،امروز قرار بود بریم شهرک مبل سازی خودش گفته بود میریم اما الان رفت پیش مادرش، باهاش قهرکنم؟

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با قهر کردن نتیجه نمیگیرید،گلم این سرمایه هارو الان تو این وضع اقتصادی تبدیل به تیر و تخته نکنید،اگر آینده نگر باشید همسرتون رو حرف و تصمیم شما حساب میکنه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
ول کن این چیزا ارزش حرص خوردن نداره بی خیال باش

الان من چند ماهه غصه میخورم اما دستم جایی بند نیس اصلا درکم نمیکنه

الان من چند ماهه غصه میخورم اما دستم جایی بند نیس اصلا درکم نمیکنه

بیخیال والا باحرص خوردن هیچی درست نمیشه فقط به خودت آسیب میزنی 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

بخاطر مبل قهر کنی؟! نکن توروخدا. اصلا یمدت به روش نیار بیخیال باش مگه تا الان بدون مبل نو نگذشته؟ بزار دستش که باز شد میگیره خودش

شاید با یه نیت خیر و دعای از ته دلت باعث شدی گره کار یکی باز بشه، نمیخوای واسطه معجزه خدا باشی؟ 
با قهر کردن نتیجه نمیگیرید،گلم این سرمایه هارو الان تو این وضع اقتصادی تبدیل به تیر و تخته نکنید،اگر ...

اما انقد از دستش عصبی ام که حتی نمیخوام نگاش کنم چه برسه حرف بزنم،‌ باهاش چطوری رفتار کنم که قبول کنه اقساطی برداریم

پس چیکار کنم؟🤔 چطوری قانعش کنیم لااقل اقساطی بخره

بزارید یه خورده از نظر مالی به ثبات بیشتری برسه بعد مبل هم میخره

نهایت فرومایگی است اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد