2777
2789

من بعد ۵ ماه از راه دور فقط واسه ۲ هفته اومدم خونه ی خودمون پس فردا هم قراره برگردم بعد منو مادرم از بدو تولد با هم دعوا داریم تا الان...از بچگیم گرفته که سر این ک ماست از دستم افتاد تو آشپزخونه میخواست با سیخ داغ دستمو بسوزونه که دیگه این کارو نکنم(البته فقط میخواس بترسونه واقعا نمیخواس این کارو بکنه) تا وقتی ۱۷ سالم بود سر این ک چرا اتاقمو تمیز نکردم جوری کتکم زد که به خاطر صورت خونیم چند روز مجبور شدم مدرسه نرم تا همین پریروز که

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناگفته نماند که مادرم مهربونیای خیلی زیادی در حقم کرده و هیچوقت منکر محبتاش نمیشم ولی مامانم مشکل حاد عصبی داره و هر وقت کوچکترین چیزی عصبانیش کنه دیگه نمیتونه جلوی خودشو بگیره و در حد قیامت دعوا راه میندازه اینم بگم ک از وقتی اومدم غداهای مورد علاقمو درست میکنه و کلی محبت و مهربونیو اینا ولی پریروز میخواستیم با مامانم بریم خرید ولی مامانم دیر کرده بود

بعد من زنگ زدم به مامانم ک بپرسم کجاست و چرا این همه دیر کرده و خیلی با لحن عادی و مهربون حرف زدم تو تلفن یهو مامانم وقتی رسید خونه داد و بیداد ک تو اصلا غلط میکنی به من زنگ میزنی ک کجایی و مگه تو کی هستی ک ب خودت اجازه میدی زنگ بزنی کجایی😐😐😐

بعد دیگه دعوا بالا گرفت و یه سیلی زد تو گوشم...گفتم حتی نتونستی منو ۱۰ روز تحمل کنی؟ میدونی من مهمونن اینجا دیگه میرم و ۶ ۷ ماه بعد برمیگردم با این حال بازم نتونستی دستتو کنترل کنی؟ اینارو با گریه میگفتم