2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2423520/نازایی-علت-های-مختلفی-داره-مثل?postId=79945459

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84

عزیزم من همسرم مورفولوژیش 30 بود و آنرمالش 70 بود...

ولی ما در کل بخاطر سقط رفتیم پیش حکیم تبریزی نه بخاطر مورفولوزی ، ک حکیم بهمون دوا درمون داد چون گفت اسپرما ضعیفن...

داروهارو خوردیم

ویتامین ای  و زینک هم دکتر زنان نوشت واسه همسرم.

خرنوبم خودم جوشوندم دادم خورد ب مدت 2،3هفته 

مجدد آزمایشو تکرار کردیم و خداروشکر همهههه چی نرمال شده بود

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کش مش هم میاوردم میخوردیما

خیلیییی خوبه کشمش واسه اسپرم .... 

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
عزیزم ممنون.امیدوارم کردی😘دعاکن واسم

اخجون خداروشکر ... چشم گلم اگر لایق باشم براتون 100 صلوات میفرستم

شمام برای من دعا کن ک این ماه مامان شده باشم

عزیزم من همسرم مورفولوژیش 30 بود و آنرمالش 70 بود... ولی ما در کل بخاطر سقط رفتیم پیش حکیم تبریز ...

سلام عزیزم.میشه بگی حکیم تبریزی چی دادن بهتون؟

تبریک وهسه بارداریتون

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚