2777
2789
عنوان

کسایی که بدون هیچ دلیلی باردار نمیشن بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 122 پست

دوستان ۴سال از این دکتر به اون دکتر این دارو واون دارو  همه میگفتن نرمال هستید زمان میبره باردار بشید .آی وی اف و آی یو آی هم کردم منفی شدن .اما دکتر بهم گفت باید هیستروسکوپی لاپاراسکوپی کنید شاید چیزی باشه .که من یکهفته پیش عمل کردم.دکتر فرداش اومد برای ویزیت و ترخیص بهم گفت که چسبندگی رحم داشتی چسبندگی جزیی لوله سمت چپ داشتی .پیچ خوردگی لوله وتخمدان سمت چپ داشتی‌.آندومتریوز داشتی چسبندگی تخمدان و رحم به روده داشتی .که قبلا هیچکدوم از اینها باآزمایش و سونوگرافی و عکس رنگی معلوم نبوده .بهم گفت شاید بخاطر اینها نابارور شدی گفت اینماه اقدام کن احتمال حاملگیتون خیلی رفته بالا گفت تا سه ماه بدون دارو اقدام کن

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
هزینه ی میکرو بیمارستان خصوصی بالای ده تومن هس به نظرم چون من خودم کاندید ivf هستم همین حول هوش هس ق ...

ممنونم گلم خیلی خسته ام خدایی تمام ازامون خوب بود اما ننمیدونم چرا نمیشه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درضمن دوستان این داروهای لعنتی که برای تحریک تخمدان میخوریم و تزریق میکنیم کلی عوارض دارن که نیمی از مشکلات فعلی من بخاطر همین داروهاست

جوابتان چی شد،؟؟؟

iui اول منفی شد ماه بعد دوباره اقدام کردم برا iui اما اینبار فولیکول ها رشد نکردن حتی داروهای قوی تری داد باز رشد نکردن سیکل کنسل ‌شد

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
ممنونم گلم خیلی خسته ام خدایی تمام ازامون خوب بود اما ننمیدونم چرا نمیشه

دشمن خستست خخخ،چند ساله اقدامی عزیز؟؟ال من ۴سال شد،ببینم روم کم میشه یا نه 😂😂

[QUOTE=81117090] دوستان ۴سال از این دکتر به اون دکتر این دارو واون دارو  همه میگفتن نرمال هستید زمان میبره ...

هیچ نشانه ایی نداره از کجا بدونیم که این مسکلاتو نداریم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
iui اول منفی شد ماه بعد دوباره اقدام کردم برا iui اما اینبار فولیکول ها رشد نکردن حتی داروهای قوی تر ...

حتما خیری بوده،مال منم منفی شد ،بعد به بار دوم نکشید گفت برو مرکز ناباروری  بی ادب رو😂😂😂

دشمن خستست خخخ،چند ساله اقدامی عزیز؟؟ال من ۴سال شد،ببینم روم کم میشه یا نه 😂😂

الهی 😂هفت سال جلوگیری داشتیم چندماه اقدامم 🤣🤣🤣

بهتون توصیه میکنم اگر دوسال از نازاییتون میگذره به دکتر بگید لاپارسکوپی و هیستروسکوپی انجام بده براتون حداقل میفهمید مشکل دارید یانه

تاپیکه خوبیه اینجا رو نگه دار سوال داشتیم ازهم بپرسیم من فعلا رفتم اسی جان 

[QUOTE=81117090] دوستان ۴سال از این دکتر به اون دکتر این دارو واون دارو  همه میگفتن نرمال هستید ...

دقیقا عین من،خودمم موندم کجا برم،پیش کی برم،تصمیم گرفتم تا بعد ماه رمضان استراحت کنم ،ریلکس کنم ،استرس رو دور کنم از خودم، من تمام تلاش خودمو کردم بقیش دست بالاییه