من تنبلی دارم هر کاری میکنم اما باردار نمیشم با سه تا فولیکول دو ماه پیش iui کردم منفی شد 😕7ساله چش ...
هزبنه ای یو ای الان چقدر
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
عزیزان من رفتم دکتر بهم گفته اول سه ماه صبر میکنیم با قرص و امپول بعد میکرو من هیچ اطلاعی از میکرو و هزینه اش ندارم و اینکه چند درصد احتمال موفقیت هست اگه کسی میدونه ممنون میشم کمکم کنه
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
من تبریز بیمارستان خصوصی انجام دادم 400روز iui ازم گرفتن تقریبا 400هم پول دارو شد
الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزیزان من رفتم دکتر بهم گفته اول سه ماه صبر میکنیم با قرص و امپول بعد میکرو من هیچ اطلاعی از میکرو و ...
هزینه ی میکرو بیمارستان خصوصی بالای ده تومن هس به نظرم چون من خودم کاندید ivf هستم همین حول هوش هس قیمت
الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
منم اطلاعی ندارم ولی شانس آدم تو میکرو بیشتر از iui هست این طور که شنیدم،ivfبیشترین هزینه رو داره ،م ...
نه عزیزم میکرو یه کوچولو گرون تر از ivf هس