2777
2789

29 پریودیمه

ینی اخرین پریودم 13 دی بود

امروز بی بی زدم منفی شد

از سنگینیه سینه حس میکنم میخوام پری شم

این ماهم امیدی ندارم😔

پریودامم معمولا 32 روزس یکی دوروز اینور اونور

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن زوده هنوز عزیز.

ینی واقعا امیدوار باسم😢هییییچ حس بارداری ندارم بخدا

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

وآای من فکرکنم اینماه حامله شدم

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
واسه بعضیا بعد از موعد نشون میده ولی مثلا واسه من چند روز زودتر نشون میده

وای خوشبحالت💕 واقعا سخته انتظار

وآای من فکرکنم اینماه حامله شدم

ایشالا عزیزم

چطور ؟ علائم داری؟؟

دوروزکه عقب انداختم گفتم اگه نشدم فرداتست میزنم دیگه امامن سروقت پری میشدم امااین ماه سینه هام وشکمم خیلی بزرگ شده بعدم‌نافم تیرمیکشه 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
فعلا زوده سنگيني سينتم ممکنه واسه بارداري باشه نااميد نشو

اخه از 21،22 سیکل سنگینی شروع شد😐 بخاطر همین فک میکنم از علائم پریوده

ایشالا عزیزم چطور ؟ علائم داری؟؟

بخدااگه حامله باشم همه کارایی که کردم روبهتون‌میگم

بخدااگه حامله باشم همه کارایی که کردم روبهتون‌میگم

ایشالا😉😍

منم 13 دی اولین روز پریودیمه الان باید پریود میشدم ولی نشدم این ماه اقدام داشتم تو روز تخمک گذاریم الان دل پیچ و دو طرف رحمم تیر میکشه سینه هام نوکشون حساس شده کلا حوصله هیچی ندارم سست سست بدنم دو روز به ادکلن وب. حساس ‌‌شدم دلپیچه امونم نمیده!