2777
2789
عنوان

خانما كمك پشيمونم كه الان پشيموني فايده نداره😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 70 پست
من لحن بدی نداشتم ولی باید بهش تلنگر زد که نا ارومی نکنه چون رو رفتارش و زندگیش تاثیر میذاره

عزیزم شاید خودت متوجه نشدی ولی من جای استارتر بهم برخورد.بعد من خودم یک ربع تا خونه مامانم راهه هر هفته دو سه بار حداقل میرم هر روزم زنگ میزنم باز دلم تنگشونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشت زمان،و اینکه ببینی خیلیا مثل تو هستن،خودتو با هرچی دوست داری سرگرم کن آشپزی شیرینی پزی،دوست قاب ...

والا منم اینجا دوستی ندارم نمیشه به هرکسی اعتماد کرد محله ی ماهم خیلی سوت و کوره

منم با شهرمون۵_۶ساعت فاصله دارم 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست
منم ۵ماهه بعد ازدواجم اومدم تهران همشم خونه ام دیگه بخاطر شوهرامون باید کنار بیایم تا در اینده به ام ...

واسه من فرج نميشه چون شوهرم ازاول كارش اينجا بوده تا اخرعمرم اينجاس

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
خیلی سخته برای ازدواج بری یه شهر دیگه واقعا سخته ،من خودم به سرم اومد حدوده نه سال پیش ...حالا باز خ ...

آخی معلم شدین خوشبحالتون 

دیگه به گذشته زیاد فکرنکنین از حال لذت ببرین خوش باشین همیشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست
وا.بهش بگو وظیفته حداقل یک هفته در میون منو ببری یا بزاری خودم برم اسیر که نیاورده

نميزاره مخصوصا الان كه باردارم

باردارم سه ماهه نميتونم بعدشم يه بار رفتم كيفمو زدن ميترسم

اع بارداری مبارکه خیلی خوبه با بچه سرگرم میشی

من یه گروه بارداری و اقدام دارم دوست داری بیای ؟

اع بارداری مبارکه خیلی خوبه با بچه سرگرم میشی من یه گروه بارداری و اقدام دارم دوست داری بیای ؟

ممنون انقدر گروه دارمممم كه حوصله سرزدن بهشون رو ندارم

3،4ماه یکبار واونا هم 2،3سال یکبار میان😆

منم ۳ماه یبار میرم ولی بابا مامانم میان بهم سر میزنن یکی دوماه یبار ازشون ممنونم واقعا

خیلی ناراحتن ک من ازشون دورم

3،4ماه یکبار واونا هم 2،3سال یکبار میان😆

من ٢ماه يه بارميرم اما مامانم اينا زود زود ميان بازم نميتونم دوست داشتم مثل خواهرام منم شهرخودم بودم

واسه من فرج نميشه چون شوهرم ازاول كارش اينجا بوده تا اخرعمرم اينجاس

خدا بخواد شاید بشه

مغازه داره دیگه شوهرمنم مغازه داره میتونه همین مغازه رو بره شهر خودتون بزنه یه ذره اینجا خودشو بگیره جمع کنه بعد

نميشه بعضي وقتا نميشه اصلا مثل امروز كه دارم ميميرمممممم😭😭😭😭

خودتو سرگرم کن عادت کن. فامیل ماهم یسال بیقراری کرد الن بارداره عادت کرده

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده