برسامي مدیر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 596 عنوان خانما كمك پشيمونم كه الان پشيموني فايده نداره😞😞 | مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 70 پست عروس اومدم تهران كسي رو ندارم دارم ازتنهايي ميميرم كاش تو شهر خودم بود نزديك خانوادم خداياااا چيكاركنممممممم كمككككككك خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال 1397/11/10 | 17:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برسامي مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 596 گذشت زمان،و اینکه ببینی خیلیا مثل تو هستن،خودتو با هرچی دوست داری سرگرم کن آشپزی شیرینی پزی،دوست قاب ... شما چندوقت يه بارميري خونه مامانت خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
بایاداو عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 185 منم ۵ماهه بعد ازدواجم اومدم تهران همشم خونه ام دیگه بخاطر شوهرامون باید کنار بیایم تا در اینده به امید خدا فرجی بشه بریم شهر خودمون زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست
دختردریام عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 2514 شوهرمن تعطيلي نداره اصلا مغازه داره شغلش ازاده اجاره ميده نميتونم اخرهفته برم یعنی جمعه هم سر کاره؟خب خودت تنها برو.چهارشنبه ناهار پنجشنبه رو آماده کن پنجشنبه صبح حرکت کن برو شهرتون همونجا باش شب بمون جمعه صبح حرکت کن بیا تهران
برسامي مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 596 برو باشگاه و کلاس هنری پیدا میشه خودبخود باردارم سه ماهه نميتونم بعدشم يه بار رفتم كيفمو زدن ميترسم خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
رز_ارغوانی عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 2477 شوهرمن تعطيلي نداره اصلا مغازه داره شغلش ازاده اجاره ميده نميتونم اخرهفته برم نمیتونی بری کمکش مغازه؟
برسامي مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 596 یعنی جمعه هم سر کاره؟خب خودت تنها برو.چهارشنبه ناهار پنجشنبه رو آماده کن پنجشنبه صبح حرکت کن برو شه ... شوهرم نميزاره😭😭😭😭 خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
mahanآناهیتاmahan عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3545 چطوري عادت كردي اگه شوهرت آدمه گیری نیست و بهت بها میده و البته خودتم آدمم تنبلی نیستی باز خیلی بهتر میتونی کنار بیایمیتونی فعالیت کنیدرسکارورزشکلاس
برسامي مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 596 نمیتونی بری کمکش مغازه؟ نه زنونه نيس كه مغازش خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
خوشبختم22 عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 740 شما چندوقت يه بارميري خونه مامانت 3،4ماه یکبار واونا هم 2،3سال یکبار میان😆 دوستای مهربونم لطف کنید برای سلامتی کامل مادرم یه صلوات بفرستین،خدایا هممونو عاقبت به خیر کن
بایاداو عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 185 شوهرمن تعطيلي نداره اصلا مغازه داره شغلش ازاده اجاره ميده نميتونم اخرهفته برم شوهر منم مغازه دارهمغازه دارا مجبورن همیشه مغازه باشن واقعا مغازه داری شغل بد و مزخرفیه زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست
مامان_ناز2 عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 23577 خب مسلما حرف تا عمل فرق داره و این خانوم اولین بارشه اومده مشورت بگیره ناراحته بعد با اون لحن شما نا ... من لحن بدی نداشتم ولی باید بهش تلنگر زد که نا ارومی نکنه چون رو رفتارش و زندگیش تاثیر میذاره
فاطیمااااااا عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 4729 همتون ک تنهایین اینجا....خب باهم دوست شید شاید بهتر شد اوضاع آسمان تو چه رنگ است امروز......
رز_ارغوانی عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 2477 باردارم سه ماهه نميتونم بعدشم يه بار رفتم كيفمو زدن ميترسم چه عالی که بارداری پس چند ماه دیگه مشکل تنهاییت حل میشه تحمل کن گلم.منم که عروس شهر خودم شدم همش توی خونم بچه هم دارم.الان که هوا سرده همش با فیلم و سی دی سرگرمم
برسامي مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 596 یعنی جمعه هم سر کاره؟خب خودت تنها برو.چهارشنبه ناهار پنجشنبه رو آماده کن پنجشنبه صبح حرکت کن برو شه ... اره جمعه سركاره خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
دختردریام عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 2514 شوهرم نميزاره😭😭😭😭 وا.بهش بگو وظیفته حداقل یک هفته در میون منو ببری یا بزاری خودم برم اسیر که نیاورده