2777
2789
عنوان

خانما كمك پشيمونم كه الان پشيموني فايده نداره😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم‌۴ ساله شهر غریبم نه در حد تو که ۳ ساعت راهی خیللللی دور فقط هوایی میتونم رفت و آمد کنم اونم خیلی زیاد برم و بیام سالی دو بار تازه تنها دخترم بودم خیلی وابسته بودم بچه هم ندارم ولی کنار اومدم دیگه شوهرمو زندگیمو دوست دارم با همه سختیاش

آخی معلم شدین خوشبحالتون  دیگه به گذشته زیاد فکرنکنین از حال لذت ببرین خوش باشین همیشه

ولی نمیدونین چقدر سختم شد شب و‌روز درس خوندم زحمت کشیدم تا آخرش موفق شدم  ولی میگم روزهای که باید شاد بودم به سختی گذشت دیگه هیچی بهم حال نمیده 

ولی نمیدونین چقدر سختم شد شب و‌روز درس خوندم زحمت کشیدم تا آخرش موفق شدم  ولی میگم روزهای که با ...

حق داری عزیزم ولی بخوای اینجوری فکرکنی که بقیه ی عمرت هم به ناراحتی میگذره سعی کن از این به بعدتو شاد زندگی کنی حتما قسمتت اینجوری بوده به این فکرکن که خدا جواب زحماتتو داده خانم معلم شدی 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست
حق داری عزیزم ولی بخوای اینجوری فکرکنی که بقیه ی عمرت هم به ناراحتی میگذره سعی کن از این به بعدتو شا ...

سعی می‌کنم عزیزم ولی میخوام برای خیلی ها تجربه بشه اول شرایط رو بدونن بعد تصمیم بگیرن 

باكي برم شوهرم صبح تاشب سركاره تعطيلي هم نداره اصلا

خودت برو عزیزم 

تازه یه مدت باشگاهی جایی بری حتما چنتا دوست خوب پیدا می کنی

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
سعی می‌کنم عزیزم ولی میخوام برای خیلی ها تجربه بشه اول شرایط رو بدونن بعد تصمیم بگیرن 

آرهدعزیزم درکت میکنم منم تو این ماه برام سخته دعا کن شهر خودمون یه کارخوب پیدا بشه بریم شهرمون

انشاالله شماهم از این به بعد فقط شادی و سلامتی ببینی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست
آرهدعزیزم درکت میکنم منم تو این ماه برام سخته دعا کن شهر خودمون یه کارخوب پیدا بشه بریم شهرمون انشا ...

ایشالا کار خوب پیدا کنی عزیزم آزمون استخدامی هم داره میاد  شرکت کن ایشاله قبول بشی