2777
2789
عنوان

خانما كمك پشيمونم كه الان پشيموني فايده نداره😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 70 پست
گذشت زمان،و اینکه ببینی خیلیا مثل تو هستن،خودتو با هرچی دوست داری سرگرم کن آشپزی شیرینی پزی،دوست قاب ...

شما چندوقت يه بارميري خونه مامانت

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال

منم ۵ماهه بعد ازدواجم اومدم تهران همشم خونه ام دیگه بخاطر شوهرامون باید کنار بیایم تا در اینده به امید خدا فرجی بشه بریم شهر خودمون

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن تعطيلي نداره اصلا مغازه داره شغلش ازاده اجاره ميده نميتونم اخرهفته برم

یعنی جمعه هم سر کاره؟خب خودت تنها برو‌.چهارشنبه ناهار پنجشنبه رو آماده کن پنجشنبه صبح حرکت کن برو شهرتون همونجا باش شب بمون جمعه صبح حرکت کن بیا تهران

یعنی جمعه هم سر کاره؟خب خودت تنها برو‌.چهارشنبه ناهار پنجشنبه رو آماده کن پنجشنبه صبح حرکت کن برو شه ...

شوهرم نميزاره😭😭😭😭

شوهرمن تعطيلي نداره اصلا مغازه داره شغلش ازاده اجاره ميده نميتونم اخرهفته برم

شوهر منم مغازه داره

مغازه دارا مجبورن همیشه مغازه باشن واقعا مغازه داری شغل بد و مزخرفیه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست
خب مسلما حرف تا عمل فرق داره و این خانوم اولین بارشه اومده مشورت بگیره ناراحته بعد با اون لحن شما نا ...

من لحن بدی نداشتم ولی باید بهش تلنگر زد که نا ارومی نکنه چون رو رفتارش و زندگیش تاثیر میذاره

باردارم سه ماهه نميتونم بعدشم يه بار رفتم كيفمو زدن ميترسم

چه عالی که بارداری پس چند ماه دیگه مشکل تنهاییت حل میشه تحمل کن گلم.منم که عروس شهر خودم شدم همش توی خونم بچه هم دارم.الان که هوا سرده همش با فیلم و سی دی سرگرمم

یعنی جمعه هم سر کاره؟خب خودت تنها برو‌.چهارشنبه ناهار پنجشنبه رو آماده کن پنجشنبه صبح حرکت کن برو شه ...

اره جمعه سركاره