2777
2789
عنوان

خانمایی که بینیتوناعمل کردید

323 بازدید | 52 پست

سلام من امروزروزسومم عمل کردم بینیم 3برابرقبل عملم شده حس میکنم شبیه خوک شده نوک بینیم 😢😢😢😢به نظرتون تغییرمیکنه 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
بله قضاوت نمیشه کرد صبر کن

تاکی دارم سکته میکنم میگم نکنه شبیه دماغ خوکیابشه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوزگچ روی دماغم ممکن به خاطرفشاراون این مدلی به نظربرسه

نه اون ورمه البته من عمل نكردم ولی عملی زیاد دیدم حتی تا یكسال بعد نمیشه قضاوت كرد چی شده!

دیروزکه رفتم بانداراازبینیم درآوردخانمه گفت تاسه ماه بایدصبرکنی تامدلش مشخص بشه امامن اینطوری روم نمیشه برم بیرون چه غلطی کردم😢😢😢

باید به دکترت میگفتی توی اتاق عمل بعد از اینکه کارش تموم شد ار بینیت عکس بگیره. اون موقع ورم نکرده و شکل اصلی بینیته... ولی الان ورم داره و اصلا نمیشه قضاوت کرد 

خدایا تو تنها امید منی وقتی راه ها با همه‌ی وسعتشان تنگ میشوند..
باید به دکترت میگفتی توی اتاق عمل بعد از اینکه کارش تموم شد ار بینیت عکس بگیره. اون موقع ورم نکرده و ...

پس امیدوارباشم

دیروزکه رفتم بانداراازبینیم درآوردخانمه گفت تاسه ماه بایدصبرکنی تامدلش مشخص بشه امامن اینطوری روم نم ...

منم خيليي رفتم تو فكرش ك عمل كنم

درد داري؟؟؟

تامپون ها رو دراورد درد داشت؟؟

چقد هزينه كرديد؟؟

اصفهانيد درسته؟؟

ببین من عکسای اون موقعم رو برات بفرستم تا الان که دسال میگذره زمین تا اسمون فرق کرده

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

البته بینی من اصلا اینقدری که شما میگی ورم نداشت. از همون اولین بار که چسبشو برداشت خوب بود راضی بودم.. 

خدایا تو تنها امید منی وقتی راه ها با همه‌ی وسعتشان تنگ میشوند..

همش سه روزه عزیز من.من دوازده روزه عمل کردم.واسه منم روزای اول سه برابر قبلش شده بود ولی الان خیلی بهتر شده .مدل بینیتو چی گفتی به دکتر؟

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
منم خيليي رفتم تو فكرش ك عمل كنم درد داري؟؟؟ تامپون ها رو دراورد درد داشت؟؟ چقد هزينه كرديد؟؟ اص ...

راستشوبگم من الان پشیمونم میترسم بینینم خوب درنیار.عملش دردنداشت صبح رفتم وعصرمرخص شدم.تامپون دراوردنش خیلی چندش بودحس قلقلک به ادم دست میده هزینمم تقریبا6تومن شد

همش سه روزه عزیز من.من دوازده روزه عمل کردم.واسه منم روزای اول سه برابر قبلش شده بود ولی الان خیلی ب ...

جدی میگی توراخدابهترشدی نوک بینیتم بالابود؟الان بهتره؟

همش سه روزه عزیز من.من دوازده روزه عمل کردم.واسه منم روزای اول سه برابر قبلش شده بود ولی الان خیلی ب ...

مدلشوسپردم به خودش اماگفتم اگه میدونیدبه صورتم میادنیمه فانتزی