2777
2789
عنوان

افسردگی بارداری گرفتم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 21 پست
خوش بحالت نمیدونم چکارکنم حالم خوب شه 

مطالعه کن برو تو نت راجع به بارداری مطالب بخون راجع به دوران بارداری  نوزاد و نگهداریش و... اینطوری وقتت پر میشه سرت گرم میشه کمتر فکر و خیال میاد سراغت هم اینکه کلی اطلاعات بدست میاری و میتونی بهره ببری

موزیک گوش دادن پول میخواد !؟ به جای صرف نتت تو چیزای دیگه موزیک دانلود کن خب شال و روسری های رنگ رو ...

میدونم چی میگی

اما شکر ک جای من نیستی سختع

ما تو زندگیمون یسری مشکلات هست ک از هر طرفی ک فکر کنی داره فشار وارد میکنه

کاش بتونم خودمو با اینا درمان کنم

مرسی

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم منم دقیقا مثل شمام به شدت درکت میکنم و کاملا عادیه بخاطر هورمونات هست درست میشه به زودی اصلا به خودت سخت نگیر کاریو دوس نداری انجام نده هرکاری راحتت میذاره بکن

❤Ohne dich kann ich nicht leben❤پسرم عشق زندگیمونه💋
میدونم چی میگی اما شکر ک جای من نیستی سختع ما تو زندگیمون یسری مشکلات هست ک از هر طرفی ک فکر کنی د ...

رادیو رو روشن کن بگیر بخواب بدنت الان خسته است تا روزی که زایمان کنی هر زمان که حال داری برو قدم بزن با یه نفر دیگه که تنها نباشی