2777
2789
عنوان

افسردگی بارداری گرفتم؟

142 بازدید | 21 پست

لطفا کسی اگه چیزی میدونه بگه

من احساس میکنم افسردگی بارداری گرفتم

همش احساس یأس و ناامیدی دارم

ساعات خوابم خیلی بیشتر از قبل بهم می ریزه

حوصله ی انجام حتی کارای ساده مث اشپزی رو ندارم دست خودم نیست

از درو دیوار خونه و وسیله هام بدم اومده خیلییی تموم ایراداش به چشمم میاد

حساس شدمو اشکم دم مشکمه 

یهو هم کنترلموو از دست میدمو یه چیزو ممکنع پرت کنم

خیلی دارم اذیت میشم چیکارم کنم

چحوری خودمو درمان کنم

روی حرفایی هم ک اطرافیانم بهم میزنن حساس شدم

یه لحظه میخندم یه لحظه خیلی ناراحت

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

منم اینجوری شدم! از صبح تا حالا صدبار بی دلیل گریه کردم! خسته شدم از بارداری! همشم خودمو نفرین میکنم چرا باردار شدم! دلم میخواد همین الان الان به دنیا بیاد! دیگه نمیکشم😭😭😭همشم دخترمو کتک میزنم و چن روزه به شوهرم محل نذاشتم😞

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هورمون ها توی ایام بارداری بهم میریزن و یه چیز طبیعیه و برای همه پیش میاد .. بیشتر از اینکه انتظار درک بقیرو داشته باشی سعی کن با این حس یاس مقابله کنی . تو بارداری و خدا داره تو رو مادر میکنه .. حسرتی که خیلیا دارن .. اینو با رفتن به مطب یه دکتر زنان میشه فهمید..
موزیک درمانی کن . موزیکای شاد سندی و بندری و شاد رقص دار بزار .. حتی اگر غمگینی بزار چون روحیتو عوض میکنه .. کارایی که دوست داری انجام بده . فیلم ببین . بیرون برو ..
پوششتو شاد کن . ارایش کن . حمام برو ..
اولشو زوری انجام بده و نتیجه بگیر ..

این تاپیکو ببینید ---> چرخ خیاطی 
تازه زایمان کردی؟

ن باردارم 

این روزام اصلا احساس خوبی ندارم😑

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
منم اینجوری شدم! از صبح تا حالا صدبار بی دلیل گریه کردم! خسته شدم از بارداری! همشم خودمو نفرین میکنم ...

ن برا من یکم فرق دارع

تو نت سرچ کردم انگار علایم افسردگیه اصلنم خوب نیست

اره عزیزم منم از وسایل خونم بدم میومد اشتها نداشتم سر هرچیزی گریه میکردم نا امید شده بودم ولی زیاد ط ...

خوش بحالت نمیدونم چکارکنم حالم خوب شه 

عزیزم هورمون ها توی ایام بارداری بهم میریزن و یه چیز طبیعیه و برای همه پیش میاد .. بیشتر از اینکه ان ...

اخه بدترش اینه که همسرمم این روزا درگیری ذهنی داره البته ن اینکه بامن بد رفتارکنه همش سعی داره ارومم کنع

ولی این چیزایی ک میگی بیشترش پول می خاد عزیزم....کووو ؟

حالت تهوع داری؟ من دوران بارداریم خیلی حالت تهوع داشتم از همه چی بدم میومد از خونه ام واز همه چی&nbs ...

نه اوایل داشتم چند ماهه قطع شده

مربوط ب اون مسایل نیست بیشتر روحی هس

اخه بدترش اینه که همسرمم این روزا درگیری ذهنی داره البته ن اینکه بامن بد رفتارکنه همش سعی داره ارومم ...

موزیک گوش دادن پول میخواد !؟ به جای صرف نتت تو چیزای دیگه موزیک دانلود کن خب
شال و روسری های رنگ روشنتو بپوش که قبلا داشتی
حمام رفتن پول میخواد؟
فیلم و تی وی نگاه کردن ؟
یک جلد کتاب خوندن ؟

این تاپیکو ببینید ---> چرخ خیاطی 
ن باردارم  این روزام اصلا احساس خوبی ندارم😑

همش طبیعیه تلقین مثبت کن خودتو بزن بی‌خیالی با بچه ات بلند بلند حرف بزن از ارزوهات براش بگو قران بخونه یا قران گوش کن برو یوگا برو قدم زدن زیر بارون با شوهرت از روزهای خوبتون بگید و روزهای زیبای لینده که خدا چقدر دوستتون داره شایسته مادر شدن شدید هر روز نی نی رو در جریان کارها بذار کتاب بخونید شعر بخونید بلند بلند تا انرژی بگیری 

فقط مثبت فکر کن