2777
2789

سلام خانوما.من و همسرم سه سال و چندماهه ک ازدواج کردیم و از لحاظ مالی تامین هستیم . ولی فعلا امادگی بچه دارشدن زو نداریم اما نمیدونم از دست فضولی و دخالتهای دیگران چیکارکنم چرا فک میکنن مامشکل داریم تو بچه اوردن . 

لطفابگید چ جوابی مناسبه ک بدم بشون تا دیگ نپرسن.

سپاس

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا 5 سال اول زندگی مشترکمون تو برنامه نیس! 

این مدت مال خودمون دو تاس

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بگو فکر نمی کنین این مساله یه مساله ی خصوصیه بین خودم و شوهرم خوشتون میاد من تو زندگیتون اظهار نظر کنم دیگ دهنشون بسته میشه

برای سلامتی پدر مادرم یه صلوات میفرستی(اللهم صل علی محمد و آل محمد)

بگو نازا هستم ديگه دست از سرت بر ميدارن  باور كن، با يه حالت طعنه أميز و بي محلي بگو ،حالتش خيلي مهمه ،چون هرچي كه بگي به زور ميخوان بهت بفهونن كه مثلا ما ميدونيم بچه دار نميشي الكي ميگي نميخوام

مگه بیعقلم اندام خودموبهم بزنم تازه آرامشموسلب کنم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
بگو نازا هستم ديگه دست از سرت بر ميدارن  باور كن، با يه حالت طعنه أميز و بي محلي بگو ،حالت ...

نه نگو نازا. قانون جذب حذبش می‌کنه

بگو یه مسیله شخصیه وای منم مدتها با شوهر درباره این فکر کردم هر بار یه جور جلومو گرفتن حالا ما که خودمون برنامه داریم ها ولی از عقد اینا به ما خورده فرمایش می دادن شاید باور نکنید زنگ میزنن برام پیغام میده که عمه ات گفته بچه دار شو دیره😂😂😂