2777
2789
عنوان

چه جوابی بدم به اونایی ک میگن بچه نیاوردی!

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 51 پست

حالا باز تو خوبه بعد چندسال بهت گفتن بچه بیار. منو که دوماه بعد عروسی میگفتن بچه دار نشدی؟😂😂😂فضول زیاده بچه هم بیاری بعدش باز یچیز دیگه دارن برای فضولی و پرسیدن .اینبار میگن دومی رو چرا نمیاری و الی آخر

بگو ما که هنوز نتوتستیم راجب این مساله مهم تو زندگیمون تصمیم بگیریم شما چقدر راحت میپرسین .فک کنم طرز فکر خیلیا باهم یکی نیس در مورد اوردن بچه مثلا بگو ما نقشه های زیادی داریم و نمیخوایم مثل خیلیا فقط بچه بندازیم

آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگوبیارهاز نظرمن بچه رو ادم باید از ته دلش بخاد و احساس کنه  الان دیگه موقشه حظورشو ضروری بدونه نه با حرف اینو ایون بیاره دیگران نمیتونن تشخیص بدن . ب حرف مردم باشه اولیرو اوردی میگن دومی کو .

ااینرو تند تندبگو. بهش قشنگ حق مطلبو ادا کردی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
بگوبیارهاز نظرمن بچه رو ادم باید از ته دلش بخاد و احساس کنه  الان دیگه موقشه حظورشو ضروری بدونه ...

دقیقا ک اینطوره ک شما میگید. واقعا الان ما اصلا ب بچه فک نمیکنیم ... 

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
خانومای عزیز ناراحت نشید فرهنگ کشور ما از این نظر خیلی پایینه همه از این سوال می نالن همه جا این فره ...

چقدم ک بده واقعا . ادم استرس میگیره ی جاک میخاد بره با کوهی از سوالات و نگاه ها مواجه میشه میگ نکنه واقعا دیرشده و بچه نیاوردم 

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
چقدم ک بده واقعا . ادم استرس میگیره ی جاک میخاد بره با کوهی از سوالات و نگاه ها مواجه میشه میگ نکنه ...

ببین عزیزم بچه داری تو به کسی ربطی ندارد و اصلنم نگو به کسی اما اگه نگران دیر شدن هستی مطالعه کن و با افزایش اگاهی و مشورت همسرت تصمیم بگیر 

دقیقا ک اینطوره ک شما میگید. واقعا الان ما اصلا ب بچه فک نمیکنیم ... 

داداشم سه ساله ازدواج کرده با اینکه بی صبرانه منتظریم ک عمه بشیم ولی هرموق کسی بهشون بگه من اونجا باشم جوابشونو اینطوری میدم دیگه هیچی نمیگن بابا مردم مشکلات دارن شاید یکی هزارتا برنامه ریزی داره ک با اومدن بچه بهم میخوره اونام همینطور دلیل نمیسه چون ما دوس داریم مجبورشون کنیم.به زن داداشم میگم هرموقه هز لحاظ روحی احساس کردید دلتون بچه میخاد بیارین من خودم 7 سال نیاوردم گردش تفریحامونو رفتیم من درسمو خوندم تموم کردم سر کارم میرفتم  با شوهرم ب یه ثباتی اول خودمون رسیدیم از لحاظ اخلاقیو درک زندگی مشترک بعد احساس کردیم حظور یک نفر بینمون ضروریه دیگه زندگی یکنواخت داره میشه . 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یکی از فامیلای ما بچه اش به دنیا اومد پدر شوهره گفت این اسمی که میگم بدارید رو بچه. پسرش قبول نکرد اگر بدونید پدره چیکار کرد هر جا رسید ابروریزی کرد . اخرش اسم مورد علاقه پدر و مادر انتخاب شد 

وقتی خانواده ادم انقد اهل نظر دادن هستن چه توقعی از بقیه داریم اونم برای پروژه سنگین بچه اوردن

مشکل ما فرهنکیه