2777
2789
عنوان

چه جوابی بدم به اونایی ک میگن بچه نیاوردی!

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 51 پست
وا چ بی وجدان ززننددگزندگی پسرش. اصلا براش اهمیت نداره اینکه داره با هرامش زندگی میکنه . فقط دنبال ...

اووووه مدام قران تو بغلشه و مسحده 

من مثل مادرم احترامش و محبتش میکردم اما الان فقط احترام چون واقعا بیماره یه کارایی می‌کنه بچه نوزاد هم نمیکنه من فقط می خندم یادش میفتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اووووه مدام قران تو بغلشه و مسحده  من مثل مادرم احترامش و محبتش میکردم اما الان فقط احترام چون ...

خوب کاری میکنی اونا ارزش ندارن تو بخاطرشون افسرده بشیو پیر بشی. خندیدنم راه خوبیه ها لج دراره. فکر کن اون قصدش حرص دادن توعه بعد تو بخندی

اما ب شوهرت تا میتونی محبت کن البته خودت استادی ها 

من خیلی ب شوهرم محبت میکنم اوایل هرچی خواهراش میگفتن بود حالا ک منو شناخته از من طرفداری میکنه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
خوب کاری میکنی اونا ارزش ندارن تو بخاطرشون افسرده بشیو پیر بشی. خندیدنم راه خوبیه ها لج دراره. فکر ک ...

ماشاالله شوهرم فهمیده و منطقیه همون حرفایی که از اول زده تو زندگی هم همینه. من فقط دارم مدیریت میکنم و رابطه مو رسمی میکنم هر چی تو فکر بکنی کرد تا منو حذف کنه اونم بعد از عقد ها. با رفتارهای کردارهاش و و ووو. دیگه ببین چی ها گفته که مادر خودش به من میگه دلتم تنگ میشه؟ 

بعد حساب کن من چقدر گرم و خانواده دوست هستم هی دارم رسمی میشم باعاشون. من چون اجتماعی و گرمم مادره میترکه باور کن من رفتارمم معمولیه اما اون مشکل روحی داره

شبا می اومد بلند قران بخونه تا ما نخوابیم به شوهر م گفتم بهش تذکر بده خوابم پریده گفت بی محلش کن چون لجشو بیشتر می‌کنه 

تمام تلاششو می‌کنه که من نرم شهرستان تا دلیل بیاره که این عروسک بد هست و نمیاد ولی واقعا اینطور نیست بنده خدا بیکاره خداذشفاش بده فقط براش دعا می‌کنه خدا نجاتش بده از این عذاب دنیوی 

من هشت ساله ازدواج کردم و بچه هم نداریم یعنی نخواستیم هروقت کسی فضولی میکنه میگیم شرط خواستگاریمون بوده هر دو از هم خواستیم که بچه دار نشیم و تمام.... دیگه این میشه که اصلا نپرسن