2777
2789
عنوان

چه جوابی بدم به اونایی ک میگن بچه نیاوردی!

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 51 پست

همهد ب من میگفتن ایشالا دامنت سبز بشه اجاقت روشن بشه بچمم دنیااومد میگفتن اخیییی بعد 7 سااااال خدا بالاخره بهتون داد ب خدا من اصصلا برام مهم نبود چون منو شوهرم میدونستیم مشکل بچه دار شدن ندهریم همین کافی بود .بااولین اقدامم بچه دارشدیم . حرف مردم تمومی نداره. یکی از فامیلامون خیلی باحاله از حرف هرکی خوشش نیاد بحث نمیکنه وسط حرف طرف یدفه روشو میکنه سمت یکی دیگه مثلا ی چیزی یادش اونده با یکی دیگه حرف میزنه ایک ضایه میشهههههه😂😂😂😂

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم سه ساله ازدواج کرده با اینکه بی صبرانه منتظریم ک عمه بشیم ولی هرموق کسی بهشون بگه من اونجا با ...

ماشااله بشما خانوم فهمیده ... خوشبحال اون عروس و برادر

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
ماشااله بشما خانوم فهمیده ... خوشبحال اون عروس و برادر

چاکریم😎✋😘

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

همه تازه عروس ها مطمین باشید پشت سرتون میگن اجاق تون کوره البته دور از جون تون

تابستون رفته بودم شهرستان با همسرم خونه مادربزگش دید که من حامله نیستم چون تازه ازدواج کرده بودیم گفت چقدر راحت طلبی گفتم خییییییییییییییلی😂

هنوز از این خاطره شیرین کامم شیرین میشه به جون خودم

همه تازه عروس ها مطمین باشید پشت سرتون میگن اجاق تون کوره البته دور از جون تون تابستون رفته بودم شه ...

خخخخ بنظرمنم باید باخنده و شوخی ردش کنی بره هم حرفتو زدی هم بحثی نشده👌

همه تازه عروس ها مطمین باشید پشت سرتون میگن اجاق تون کوره البته دور از جون تون تابستون رفته بودم شه ...

عزیزم خخخخخ ای ادم... راحت طلب 

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی

به نظر من همه فضولن مگر عکس اش ثابت بشه. شب ها که ما بیدار بودیم و کارای اینترنتی مونو انجام می‌دادیم صبحها دیگه خواب بودیم. جاری بزرگم که طبقه پایین پدر شوهرم بود از درد فضولی پرسید شما تهرانم همیشه همین موقع بیدار میشید؟؟؟؟ 

گفتم نه عزیزم من پنج بیدارم همسرم قبل از طلوع آفتاب می‌ره سرکار

شما نگو داره می ترکه 

شوهرمم به من گفت بگو تو کجایی که ما تو تهران صبح تا شب کار می‌کنیم اینجام به خواب ما کار داری

حالا حساب کنید شهر دیگه ایه بعدها که حرف می‌زدیم پدرشوهرم گفت با ر نمیکنم صبحها سحر بیدار بشی 

از بس بنده خدا کوته فکره همه این مدلی اند مگر چی بشه یکی خوب از اب در بیاد 

خخخخ بنظرمنم باید باخنده و شوخی ردش کنی بره هم حرفتو زدی هم بحثی نشده👌

وای به خدا مادر شهیده مومن و با خداست حدود یک ماه پیش حالشو پرسیدم گفتم دلم براتون تنگ شده توی تلفن گفتم گفت مگه دلم داری؟؟؟

شوهرم می‌دونه مادرش پیشش حرف زده فقط تا چند ساعت هنگ بودم این پیرزن نود ساله چرا این حرفو زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وای به خدا مادر شهیده مومن و با خداست حدود یک ماه پیش حالشو پرسیدم گفتم دلم براتون تنگ شده توی تلفن ...

اگه جالبه بدونید من از همه شونم سر هستم تنها دشمنی مادر شوهرم اینه شوهرم گفته دختری که تو میگی رو نمی خام و نمی خواهم تو شهر شما باشم دیگه مادرشوهر از قبل تمام تلاششو کرده منو خراب کنه 

اما من اصلا به دل نگرفتم فقط دارم مدیریت میکنم که ارامش داشته باشم

اگه بدونید چه کارایی کرده و چشم پوشوندم 

فقط می خواد ثابت کنه پسرش اشتباه کرده جالبه بدونید دو تا عروس دیگه اش هم تا پای طلاق رفتن 

اگه جالبه بدونید من از همه شونم سر هستم تنها دشمنی مادر شوهرم اینه شوهرم گفته دختری که تو میگی رو نم ...

وا چ بی وجدان

ززننددگزندگی پسرش. اصلا براش اهمیت نداره اینکه داره با هرامش زندگی میکنه . فقط دنبال خودخواهی خودشه . پسرشم دوس نداره