2777
2789
عنوان

واقعا به غیر از ......

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی گیر میارم....چطوری این قلیون

وقتی قلیون کشید و تموم شد ابشو بردار برو دستشویی اول خوب با اب معمولی خودتو بشور بعد اب قلیون بریز اونجات چند بار همین کارو انجام بده درست میشی

اب قلیون باید تازه باشه نه مونده حتما باید بو دار باشه

حتما اب قلیون برازجونی نه میوه ای باشه

وقتی قلیون کشید و تموم شد ابشو بردار برو دستشویی اول خوب با اب معمولی خودتو بشور بعد اب قلیون بریز ا ...

اهات اسم تنباکوش برازجونیه؟

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

اگه خوب نمیشی شوهرتم درمان کن حتما عفونت اونه به تو منتقل میشه و اصلا خوب نمیشی

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟
اگه منظورت عفونت زنونس اره من پوست انارو خوب میشورم و اون پوست سفیدشو میکنم میزارم روی شوفاژ چند ر ...

همون قسمت پوستش که یه طرفش قرمزه

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
تیزبر نه واجبی سنتی و اصل که عطاری ها دارن نه این بسته بندی ها

اهان...چه جالب

منم همینطور بودم دکتر بهم ژل دئودراگ داد . که خودمو شوهرم استفاده میکنیم.‌خیلی موثره 😊😊

ژل شستشو؟یا روان کننده؟

بله عزیزم خیلی خوبه اتفاقا همین الان روی شوفاژم دارم گذاشتم خشک بشه امتحان کنید

بعد چقد میریزی تو اب؟؟شما میگی من پوست قرمزو از طرف سفیدش جدا کنم؟:درسته