2777
2789
عنوان

واقعا به غیر از ......

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 59 پست
نه عزیزم  ۲نوع قلیون داریم یکی میوه ای  یکی هم البته ما میگیم برازجونی نمیدونم شما چی ب ...

مرسی گلم

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
بعد چقد میریزی تو اب؟؟شما میگی من پوست قرمزو از طرف سفیدش جدا کنم؟:درسته

گفتم که اندازه دو قاشق ازون پودر داخل تشت آب ولرم بعد بشین توش

ببین پوست انارو بشور اون سفیدیشو بکن

حالا خیلی هم نمیخواد تمیز کنی و همشو ببری

اونجاهایی که خیلی زیاده از پوست قرمز جدا کن

پوست قرمز رو بزار روی شوفاژ تا خشک بشه و بعد آسیاب کردن استفاده کن

راضی به اگر ، شاید ، هر چیز که پیش آید ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچوقت عفونت نمگیرم میدونی چرا؟؟؟

اول اینکه اصلا شورت نمیپوشم، خفش نمیکنم و همیشه هواشو دارم که حبس نباشه! خخخخخ

دوم اینکه یه مامای خدا خیر داده اوایل عروسیم معاینم کرد و گفت وای چقدر عفونت... با یه دستمال مخصوص داخل واژنمو تمیز کرد در حد ۱۰ ثانیه! جالبه هررر مامایی میرفتم قبلش همش میگفت وای چرا همش عفونت میکنی! ولی این ماما دستش خیر بود و تمیزم کرد :-) 

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن
ژل شستشو؟یا روان کننده؟

نه. واسه شستشو . گفت از پایین تا رونها و از بالا تا ناف رو باهاش بشور .من که خیلی راضیم . فقط یکم گرون بود . ۴۰ تومن گرفتم . همه میتونن استفاده کنن .واسه مصرف روزانه یا موارد دیگه 

منم همینطور بودم دکتر بهم ژل دئودراگ داد . که خودمو شوهرم استفاده میکنیم.‌خیلی موثره 😊😊

عکسش رو میذاری؟

یعنی چطور استفاده میکنی؟

بعد از هر بار دستشویی استفاده میکنی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بعد از اون تمیزکاری ماما و شورت نپوشیدنای من، الان ۳ ساله که بهیچ وجه عفونت نکردم حتی با وجود اینکه ...

وای خوش به حالت ....چه دسمالی بوده ...جادویی...چه جوری اخه:

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
گفتم که اندازه دو قاشق ازون پودر داخل تشت آب ولرم بعد بشین توش ببین پوست انارو بشور اون سفیدیشو بکن ...

مرسی عزیرم ...اینم امتحان میکنم

نه. واسه شستشو . گفت از پایین تا رونها و از بالا تا ناف رو باهاش بشور .من که خیلی راضیم . فقط یکم گر ...

بعد از حموم استفاده میکنی یا بعد از توالت رفتن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

کاش منم میرفتم پیش همچین کسی.....اینقدر دکتر رفتم ....خسته شدم

من ندیدمش ولی احتمالا همین دستمالای استریل بوده.

شاید شما هم عفونت داری داخل که جز با تمیزکاری بیرون نمیاد که راحتت بزاره.

من هییییچ مامایی به عقلش نرسید. ولی این واقعا دمش گرم 

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن
بعد از اون تمیزکاری ماما و شورت نپوشیدنای من، الان ۳ ساله که بهیچ وجه عفونت نکردم حتی با وجود اینکه ...

منم شورت نمیپوشم....همه چیو رعایت میکنم

من ندیدمش ولی احتمالا همین دستمالای استریل بوده. شاید شما هم عفونت داری داخل که جز با تمیزکاری بیرو ...

وای مگه میشه تمیزکاری کرد؟

عکسش رو میذاری؟ یعنی چطور استفاده میکنی؟ بعد از هر بار دستشویی استفاده میکنی؟

ببین اینه . روش استفاده اش روش نوشته ولی به این صورته که یکم میزنی خودش کف میکنه بعد از ۲ تا ۳ دقیقه میشوری کاملا خشک میکنی . اگه خارش یا سوزش داشته باشی همون لحظه احساس راحتی میکنی . من که  اینجوریم سریع خارش رو از بین میبره . 

ببین اینه . روش استفاده اش روش نوشته ولی به این صورته که یکم میزنی خودش کف میکنه بعد از ۲ تا ۳ دقیقه ...

ممنونم