عنبر نسا و دمنوش و سرکه ونمک و جوش شیرین و عسل و سیر و خوردن 6ماه قرص و انواع ....نیدازول ها چیزی هست برای رفع عفونت......اصلا تا حالا کسی خوب شده؟؟؟؟لطفا دریغ نکنید
حال من حال اسیریست که هنگام فرار..... یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اول اینکه اصلا شورت نمیپوشم، خفش نمیکنم و همیشه هواشو دارم که حبس نباشه! خخخخخ
دوم اینکه یه مامای خدا خیر داده اوایل عروسیم معاینم کرد و گفت وای چقدر عفونت... با یه دستمال مخصوص داخل واژنمو تمیز کرد در حد ۱۰ ثانیه! جالبه هررر مامایی میرفتم قبلش همش میگفت وای چرا همش عفونت میکنی! ولی این ماما دستش خیر بود و تمیزم کرد :-)
نه. واسه شستشو . گفت از پایین تا رونها و از بالا تا ناف رو باهاش بشور .من که خیلی راضیم . فقط یکم گرون بود . ۴۰ تومن گرفتم . همه میتونن استفاده کنن .واسه مصرف روزانه یا موارد دیگه
منم همینطور بودم دکتر بهم ژل دئودراگ داد . که خودمو شوهرم استفاده میکنیم.خیلی موثره 😊😊
عکسش رو میذاری؟
یعنی چطور استفاده میکنی؟
بعد از هر بار دستشویی استفاده میکنی؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
نه. واسه شستشو . گفت از پایین تا رونها و از بالا تا ناف رو باهاش بشور .من که خیلی راضیم . فقط یکم گر ...
بعد از حموم استفاده میکنی یا بعد از توالت رفتن
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
من ندیدمش ولی احتمالا همین دستمالای استریل بوده. شاید شما هم عفونت داری داخل که جز با تمیزکاری بیرو ...
وای مگه میشه تمیزکاری کرد؟
عکسش رو میذاری؟ یعنی چطور استفاده میکنی؟ بعد از هر بار دستشویی استفاده میکنی؟
ببین اینه . روش استفاده اش روش نوشته ولی به این صورته که یکم میزنی خودش کف میکنه بعد از ۲ تا ۳ دقیقه میشوری کاملا خشک میکنی . اگه خارش یا سوزش داشته باشی همون لحظه احساس راحتی میکنی . من که اینجوریم سریع خارش رو از بین میبره .
ببین اینه . روش استفاده اش روش نوشته ولی به این صورته که یکم میزنی خودش کف میکنه بعد از ۲ تا ۳ دقیقه ...
ممنونم