2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت در سونوگرافی nt

557 بازدید | 24 پست

سلام دوستان.

من دیروز رفتم سونو nt جنسیتو گفت 60% دختر خانمه   ولی گفت روش حساب نکن خرید نکن , حالا ممکنه تغییر کنه؟ آخه ذوق دارم دوس دارم برم واسش خرید کنم   

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   

من ۱۲ هفته بودم که گفت و گفت صد در صده

و درست بود

خریدامم از همون وقت شردع کردم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من ۱۲ هفته بودم که گفت و گفت صد در صده و درست بود خریدامم از همون وقت شردع کردم

چه خوب که صد در صد بهت گفتن   

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا هیچکس نمیاد نظر بده   

به من گفتن دختره ولی پسر شد. حالا چندتا لباس دخترونه هم خریدم. اشکال نداره پسرم صورتی بپوشه  

عزیزم چند هفته بهتون گفتن دختره ؟

خدايا ممنونم بخاطره معجزه اي كه برام اتفاق افتاد 🙏🙏🙏♥️♥️♥️
به من گفتن دختره ولی پسر شد. حالا چندتا لباس دخترونه هم خریدم. اشکال نداره پسرم صورتی بپوشه 

ای جانم   

خب وایسا یکم ۱۸هفته دقیق برو من ۱۸هفته رفتم گفتن دختره توان تی چیزی بهم نگفت

آخه گفتم قبل عید بخرم میترسم بعد عید گرون تر شه

سیزده سونوی ان تی ولی نوزده هفتگی گفت صد در صد پسره

به سلامتی منم ۱۳ هفته و ۳ روز اینا بودم گفتن دختره منم لباس خریدم براش 

خدايا ممنونم بخاطره معجزه اي كه برام اتفاق افتاد 🙏🙏🙏♥️♥️♥️
ب من گفتن پسره احتمالا تو سونو ان تی انومالی گفتن دختره

ای بابا مال بیشتریا برعکس شده که   

سونو کجا رفته بودید؟