2777
2789
عنوان

چه جوری تونستین شوهرتونو راضی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 144 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه از تو بوده اگه دو بار فحش ها رو به خودشون بر می گردوندی و قیچی شون میکردی الان افسرده نمیشدی

افسرده نیستم...اگر منم میخواستم فحش بدم میشدم یه بی شخصیت مثل خودشون الان همه فامیل منو خوب میشناسن و یه حساب دیگه رو من باز میکنن و همش ازم تعریف میکنن...چون نتونستن منو مثل خودشون کنن حرص میخورن...هرکسی شخصیت خودشو داره قرار نیست همه مثله هم بشن...اگه منم میخواستم فحش بدم دیگه نمیتونستم از حقم دفاع کنم

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
اشتباه از تو بوده اگه دو بار فحش ها رو به خودشون بر می گردوندی و قیچی شون میکردی الان افسرده نمیشدی

افسرده نیستم...اگر منم میخواستم فحش بدم میشدم یه بی شخصیت مثل خودشون الان همه فامیل منو خوب میشناسن و یه حساب دیگه رو من باز میکنن و همش ازم تعریف میکنن...چون نتونستن منو مثل خودشون کنن حرص میخورن...هرکسی شخصیت خودشو داره قرار نیست همه مثله هم بشن...اگه منم میخواستم فحش بدم دیگه نمیتونستم از حقم دفاع کنم

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
دختر خیلی خوبیه...اما یه سیاستمداره ...خیلی دوستش دارن چون بی اجازشون آب نمیخوره...درواقع هرچی میکشم ...

جارى منم خيلى خوش شانسه، خونواده شوهرمو تا قبل از ازدواج من خساب نمياورد همين كه من وارد زندگى اينا شدم شروع كرد به رابطه گرفتن باهاشون، خيلى هم احترامشو دارن هواشو دارن، با خنده تيكه ميندازه به خواهرشوهرام ولى هيچكس به دل نميگيره ولى اگه من باشم همه ميپرن بهم

افسرده نیستم...اگر منم میخواستم فحش بدم میشدم یه بی شخصیت مثل خودشون الان همه فامیل منو خوب میشناسن ...

خدا رو شکر نیستی کلا گفتم. منظورم جوابیه که عقب نشینی در کار زشت بکنن. هیچوقت یه مدل ادم جواب نمیگیره

اگر در عمل ثابت کرد با خداست و یک رنگ بود بهش بگو خوب به هر کی گفتم خوب اشغال از اب دراومد

نه بابا خداییش خوبه ...الان ۱۵ساله میشناسمش...از خانواده شوهرم خیلی میترسه مجبوره که اوامرشونو اجرا کنه....وگرنه لهش میکنن

جارى منم خيلى خوش شانسه، خونواده شوهرمو تا قبل از ازدواج من خساب نمياورد همين كه من وارد زندگى اينا ...

دیگه هرکی قسمت و شانسی داره شانس ما هم اینه....

من قبلا شاغل بودم قبل از ازدواج خیلی دوست داشتم اما متاسفانه بعد از ازدواج کنسل شد 😔من دلم میخواد ش ...

ببین شما سرمایه میخوای کمتر مردی زیر بارش میره بخصوص اینکه به نظر میاد منم منم هم داری چون گفتی خیلی باهم کنار نماییم اینو گفتم پس طبیعیه قبول نکنه 

من سالهاست کار میکنم کل حقوقم را از چنگم در میاره مرد تا بتونه نمیزاره زنش قدرت بگیره  

بعدم شما چندین ساله بچه هم نداری تو خونه بودی حالا میخوای بچه بیاری بندازی زیر دست این و اوندبری دنبال کار ؟منم بودم نمیپذیرفتم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خدا رو شکر نیستی کلا گفتم. منظورم جوابیه که عقب نشینی در کار زشت بکنن. هیچوقت یه مدل ادم جواب نمیگیر ...

نه افسرده نیستم دنبال حقم....حقی که ازم گرفتن و منم میخوام با قدرت به دست بیارمش و یه تو دهنی به همه بزنم...

خدا رو شکر نیستی کلا گفتم. منظورم جوابیه که عقب نشینی در کار زشت بکنن. هیچوقت یه مدل ادم جواب نمیگیر ...

نه افسرده نیستم دنبال حقم....حقی که ازم گرفتن و منم میخوام با قدرت به دست بیارمش و یه تو دهنی به همه بزنم...

جارى منم خيلى خوش شانسه، خونواده شوهرمو تا قبل از ازدواج من خساب نمياورد همين كه من وارد زندگى اينا ...

ربطی به شانس ندارد. جالبه چون منم میرم خونه پدر شوهرم جاری ام که نزدیک اوناس با اونا که تا اون لحظه قهر بود دوست میشه 😂😂😂😂 بعد جالبه بدونی من که باهاشون مشکلی ندارم با من حرف نمیزنن با خودشون حرف میزنم که مثلاً دوست هستن😂😂😂😂 منم پیش شوهرم میگم خدارو شکر قدم ما خیره هم مادر شوهره یه ابی دست شوهرش میده هم عروسه نمایششو اجرا می‌کنه

شوهرم قهقه میزنه میگه گول ظاهر اینا رو نخور همه شون مشکل دارن😂😂😂😂😂😂

منم کلا سعی میکنم طبیعی رفتار کنم و با شناخت

ببین شما سرمایه میخوای کمتر مردی زیر بارش میره بخصوص اینکه به نظر میاد منم منم هم داری چون گفتی خیلی ...

من دوس داشتم كار كنم ولى يكى از دلايلى كه پيگير نبودم زياد همين اختلاف بين زن شوهر بود، چون مامانم حقوق بگير بود حتى يه قرون برا خودش خرج نميكرد همه رو خرج خونه زندگى ميكرد با اينكه وضع بابام خوب بود، هميشه بابام از مامانم توقع داشت حقوقشو خرج خونه كنه سر همينم مشكل داشتن هميشه