2777
2789
عنوان

چه جوری تونستین شوهرتونو راضی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 144 پست
آره اگه همو دوست نداشتيم تاحالا طلاق گرفته بوديم، ولى خيلى دلم ميسوزه كه چه روزايى رو از دست داديم چ ...

بعید نیست. ادما همینن دیگه. زندگی رو باید سفت چسبید. بیشتریا حسودن و بدبخت. به خدا دلم میسوزه که میبینم این همه ادم بدبخته که دنبال بدبخت کردن عزیزان شون هستن. منم یه چیزایی نرم نرم میبینم از خانواده شوهرم و می‌دونم دلیلش بدبخت بودن فکرشونه و شوهرمم کلا بسته باهاشون رفتار می‌کنه و میلی به بروز دادن هیچی از خودش پیششون نیست.  ولی از نظر فکری بدبختن به خدا. از محبت کردن من به خودشون هم ناراحتن. شاید باورت نشه

بدخواب یعنی چی؟

یعنی دست و پاش زیاد حرکت داره و یه وقت به من لگد میزد یا کار دیگه

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعید نیست. ادما همینن دیگه. زندگی رو باید سفت چسبید. بیشتریا حسودن و بدبخت. به خدا دلم میسوزه که میب ...

وای چقدر شبیه عین من ...بخدا هست سال فقط احترام گذاشتم سر یه دعوایی هرچی خواستن گفتن بدترین فحش هارو به خانوادم دادن....اما من فقط احترام گرفتم و بازم واگذارشون کردم بخدا...خیلی نسبت به من حسادت میکنن من یه جاری دارم که نسبت به اون اینجوری نیستن...گرچه او ثن حقی تو زندگیش نداره چون با خانواده شوهرم زندگی میکنه و کاملا لال و‌بی زبونه و اختیارش دست خودش نیست

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
بعید نیست. ادما همینن دیگه. زندگی رو باید سفت چسبید. بیشتریا حسودن و بدبخت. به خدا دلم میسوزه که میب ...

وای چقدر شبیه عین من ...بخدا هست سال فقط احترام گذاشتم سر یه دعوایی هرچی خواستن گفتن بدترین فحش هارو به خانوادم دادن....اما من فقط احترام گرفتم و بازم واگذارشون کردم بخدا...خیلی نسبت به من حسادت میکنن من یه جاری دارم که نسبت به اون اینجوری نیستن...گرچه او ثن حقی تو زندگیش نداره چون با خانواده شوهرم زندگی میکنه و کاملا لال و‌بی زبونه و اختیارش دست خودش نیست

من سه سال باردار نشدم، خواهرشوهرم رفته بوده پيش يه رمال بهش گفته بود كه زن برادر بزرگت داره بچه تو راه داره الانم حامله اس، جاريم همون موقع تازه حامله شده بود بچه دومشو، بعد رمال گفته بود ولى زنه برادر كوچيكت يعنى من هيچوقت بچه دار نميشه، برادرت هم با يكى از دختراى فاميل دوسته با اون ازدواج ميكنه بچه دار ميشه زنه اولشم يعنى منو طلاق ميده، دو هفته بعد از اين جريان من باردار ميشم،بچه جاريمم تو ٥ هفته سقط ميشه، تو فكر كن چقد پست فطرن كه اين جريانو براى شوهرم تعريف كرده بودن البته قبل از باردار شدنم به شوهرم گفته بودن كه تحريك بشه براى جدايي

آره اگه همو دوست نداشتيم تاحالا طلاق گرفته بوديم، ولى خيلى دلم ميسوزه كه چه روزايى رو از دست داديم چ ...

الان رابطتون خوبه؟؟بچه داری؟

خوش به حالت، من فانتزيم اينه كه بمونم تو خونه و كلي با خانه داري و آشپزي و سفره آرايي و پرورش گل و گ ...

همه این حس و نسبت به خونه داری ندارن.من متنفرم از خونه تمیز کردن و غذا پختن. کارایی که هیچ پایانی ندارن و فقط یه وظیفه است

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
از این جاریت بترس. لال ها و بی زبون ها سی متر زبون دارن به وقتش

دختر خیلی خوبیه...اما یه سیاستمداره ...خیلی دوستش دارن چون بی اجازشون آب نمیخوره...درواقع هرچی میکشم از اونه...با دوتا بچه هنوز تنها جایی نمیره...بدون اجازه پدرشوهرم تکون نمیخوره ...

وای چقدر شبیه عین من ...بخدا هست سال فقط احترام گذاشتم سر یه دعوایی هرچی خواستن گفتن بدترین فحش هارو ...

اشتباه از تو بوده اگه دو بار فحش ها رو به خودشون بر می گردوندی و قیچی شون میکردی الان افسرده نمیشدی

خب اتاق رو جدا نکن جدایی بدئه 

خب چیکار کنم عزیزم من مجبورم رو تخت بخوابم اون نمیخوایه

آره رابطمون خوبه، يه دختر يك ماهه دارم

خدارو صد هزار مرتبه شکر