2777
2789
عنوان

چه جوری تونستین شوهرتونو راضی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 144 پست
نه افسرده نیستم دنبال حقم....حقی که ازم گرفتن و منم میخوام با قدرت به دست بیارمش و یه تو دهنی به همه ...

سلامتی و شادی حق تو و همسران

جلوی خانوادش و دیگران خیلی به همسرت احترام و محبت و تعریف کن البته صدقه هم زیاد بده بخاطر چشم بخیل ها

ببین شما سرمایه میخوای کمتر مردی زیر بارش میره بخصوص اینکه به نظر میاد منم منم هم داری چون گفتی خیلی ...

نه من قرار نیست بندازمش زیر دست این و اون گفتم میخوام پیش دبستانی بزنم و‌همیشه پیش خودمه...بدش نمیاد اما میترسه ...میترسه من قدرتم زیاد بشه😂😂😂بخاطر همین راضی نیست چون میدونه از عهده ام بر میاد...انشالله پا قدم پسرم خوب باشه و قبول کنه...

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من قرار نیست بندازمش زیر دست این و اون گفتم میخوام پیش دبستانی بزنم و‌همیشه پیش خودمه...بدش نمیاد ...

گفتم که مرد نمیزاره زنش قدرت بگیره من کارم دولتیه ولی نمیزاره پول تو دستم بمونه برام عجیبه اگر مردی بیاد سرمایه به زنش بده

صبر کن بچت بیاد ببین چقدر سخته بچه داری بعد تصمیم بگیر

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ربطی به شانس ندارد. جالبه چون منم میرم خونه پدر شوهرم جاری ام که نزدیک اوناس با اونا که تا اون لحظه ...

چرا به نظر من خيلى به شانس ربط داره، من خودم خيلى بدشانسم مخصوصا از خونواده شوهر شانس نياوردم، جاريم ده سال عروس اينا بود هيچكدوم از فاميلاى شوهرم اينو نديده بودن چون هيجا نميرفت اصلا كسى رو آدم حساب نميكرد چون خودشو خيلى سر ميدونه، اگه من كوچكترين كلاسى بزارم همشون ميپرن بهم تا جايى بتونن ميخوان خوردم كنن

سلامتی و شادی حق تو و همسران جلوی خانوادش و دیگران خیلی به همسرت احترام و محبت و تعریف کن البته صدق ...

من هرروز صدقه میدم شوهرم که بیشتر از من اما نمیدونم چرااا یه چیزی میلنگه این وسط همش احساس میکنم یکی یه کاری میکنه دعایی چیزی....چون هیچی طبیعی نیست و یه جورایی غیر عادیه...مخصوصا رفتارهای شوهرم

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
گفتم که مرد نمیزاره زنش قدرت بگیره من کارم دولتیه ولی نمیزاره پول تو دستم بمونه برام عجیبه اگر مردی ...

میدونم بچه داری سخته منم نگفتم تا دنیا اومد میرم اما هستن خیلی ها که بچه دارن زنگی داری میکنن کار هم میکنن نمونه اش خاله خودم با داشتن دوقلو میرفت سرکار چون دبیر بود همه چیش سر جا بود حتی انرژی و اخلاقش بهتر از همه ما بود...پس هیچ نشدی وجود نداره فقط باید خواست

من هم دوس دارم كار كنم يه ساله ازدواج كردم و ديوانه ي كامل شدم دوران مجردي از كار كردن متنفر بودن و زمان خاستگاريم قرار كذاشتيم براي كاره چند روز تو هفته اونم محيط مناسب 

بعد ازدواج وقتي ديدم راحت نميتونم خرج كنم و با اين اوضاع بايد مراعات كنم اذيت ميشدم ادم ولخرجي نيستم ولي پول گرفتن برام سخته انقد ب اين در و اون در زدم كلا زد زير حرفش ديگه رو اوردم ب كلاساي هنري و بافتني فكر كن من مهندسي خوندم اينهمه عذاب و زحمت كشيدم 🥺😞خب ي مدت گير داده بود بچه دار شيم موندم چكار كنم  

چرا به نظر من خيلى به شانس ربط داره، من خودم خيلى بدشانسم مخصوصا از خونواده شوهر شانس نياوردم، جاريم ...

ببین یه چیزی بگم ؟؟؟منم شرایط تورو داشتم چون جاریم خیلی بها داده بود و منم اوایل ازدواج میترسیدم و هرکاری میگفتن و هرجا میگفتن میرفتم تا اینکه به خودم اومدم و جسارت به خرج دادم ...دلیلی نداشت که مثل برده مطیعشون بشم...یه چندبار مادرشوهرم سر عروسی و مهمونی زنگم زد نرفتم ...دوبار ناراحت شد بعدش عادت کرد...هرکسی شخصیت داره اجازه نده خردت کنن ...ادامه بدی بدتر هم میشه بی احترامی نکن اما بی محلی کن بهتر جواب میده...مثلا خانواده شوهرم خیلی غیبت میکنن دوبار از جمعشون جدا شدم خودشون فهمیدن که من مال این حرفا نیستم...همچنان هم بگن پا میشم میرم...نترس هیچی نمیشه ...فوقش یه بحث میشه اما شخصیتت حفظ میشه...